Cazul de la spitalul din Focșani a îngrozit pe toată lumea. Minorul de patru ani a pierit pe masa de operație. Familia băiatului a declarat că de vină ar fi medicii. Părinții și bunica sunt devastați de durere.

Citeste si: Noi date în ancheta Raisei, fetița lovită mortal pe trecerea de pietoni. Ce viteză avea mașina poliției

Tragedia s-a petrecut la Spitalul Judeţean din Focşani.

Copilul a fost supus unei operații nu foarte dificile, mai exact unei herni inghinale, intervenție care a durat aproximativ un sfert de oră. Copilul a murit ulterior.

Familia acuză cadrele medicale de moartea minorului

Băiatul a fost operat miercurea trecută. El a rămas internat peste noapte pentru a fi supravegheat. Imediat a fost externat și trimis acasă. După câteva ore, ar fi început să se simtă din ce în ce mai rău.

Părinții micuțului au luat legătura cu chirurgul și l-au întrebat ce se întâmplă cu fiul lor. Acesta le-ar fi zis să îi administreze o pastilă și să revină la spital, doar dacă starea lui se înrăutățește. Așadar, în aceeași zi, copilul a fost dus din nou la spital.

copil de patru ani mort focșani

Familia băiețelului este devastată de durere.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce spune familia despre copilul găsit mort în pârâu: ”Ne-am trezit deodată că nu mai este”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Medicii au observat că băiatul are nevoie de o operație urgentă. El a fost pus pe masa de operație, apoi a intrat în stop cardiorespirator și s-a stins din viață. Familia copilului a depus plângere la Poliție.

Părinții, rudele și bunica celui mic consideră că băiețelul de patru ani a fost tratat cu indiferență de către cadrele medicale de specialitate și că a murit cu zile, după o operație

de rutină.

Citeste si: Fetiţa de 5 ani cu hepatită, supusă unui transplant de ficat este în terapie intensivă cu stare generală în ameliorare

„Cei mai de jos, care îi văd mai de jos, se tratează cu indiferenţă pentru că poate nu avem puterea să băgăm în buzunare, asta e realitatea", a declarat Florica Gheorghe, bunica micuțului, potrivit Observator.ro.

Oamenii legii au deschis un dosar penal de moarte suspectă în acest caz, iar spitalul a început o anchetă internă, potrivit aceleiași surse.

Ludmila Geanina Munteanu, medic primar chirurgie pediatrică, a declarat că s-au respectat întru totul procedurile medico chirurgicale.

Citeste si: Un copil de patru ani a murit în Vrancea, după ce a suferit o operație banală! Părinții micuțului, acuzații grave la adresa medicului chirurg


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si