Incidentul a avut loc duminică la amiază, în centrul localităţii Cătămărăşti Deal, informează Monitorul de Botoșani. Potrivit primelor informații, mama celor doi copii a coborât să cumpere flori din curtea unei case şi a lăsat maşina cu motorul pornit, în poziţia Parking.

Citeste si: Accident mortal surprins de camere

Femeia a povestit că fetiţa de doar un an ar fi atins din greşeală schimbătorul de viteze şi maşina s-ar fi pus în mişcare, cu spatele, ieșind în stradă. 

Mașina cu cei doi copii a intrat în coliziune violentă cu alt autoturism

Autoturismul marca Toyota CHR, cu cei doi copii la bord, a ieșit brusc în faţa unui Volkswagen Touran, condus de un șofer de 51 de ani. Bărbatul, împreună cu soția sa, se deplasau dinspre Dorohoi spre Botoșani.  

Citeste si: Accident mortal în Mehedinți. Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Soţul meu a frânat brusc şi a tras uşor stânga de volan, dar din sens opus venea o altă maşină, astfel că nu a putut evita complet impactul, mai ales că maşina părea că accelerează şi a intrat în noi cu putere.

Ne-a lovit cu partea din dreapta spate în partea din dreapta faţă la noi. S-au declanşat airbag-urile, soţul s-a lovit la mână", a povestit soția șoferului.

"Am fost șocați să vedem că era un copil la volan"

"Când ne-am dat jos, am avut şocul să constatăm că de la volanul celeilalte maşini cobora un copil. Am aflat ulterior că avea 12 ani.

Apoi mama lui a ieşit dintr-o curte din zonă ţipând”, a mai spus pasagera din maşina avariată.

Citeste si: VIDEO| La un pas de tragedie la campionatul de îndemânare din Ploieşti! Momentul în care mai mulţi pietoni evită să fie loviţi de o mașină sport

La scurt timp, proprietara Toyotei a tras maşina în lateral şi a încercat să ducă băiatul care a coborât de la volan în curtea unei case, însă mai mulţi martori la incident i-au spus acesteia că băiatul era la volan şi trebuia aşteptată şi poliţia.

La faţa locului au ajuns echipaje de poliţie şi SMURD. Paramedicii au acordat primul ajutor celor doi soţi, aceştia refuzând transportul la spital, deşi se resimţeau în urma impactului puternic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si