Vladimir Putin  este în centrul atenției de când a izbucnit războiul dintre Rusia și Ucraina. În ultima perioadă se zvonea că rusul ar fi fost operat de urgență la Moscova. Un apropiat de al lui Vladimir a declarat că liderul de la Kremlin a avut cancer, dar s-a vindecat. Regizorul Oliver Stone a vorbit despre starea de sănătate a președintelui rus.

Citește si: Vladimir Putin are o nepoată secretă al cărei tată este Igor Zelenski. Fiica dictatorului rus a călătorit de 50 de ori în decursul a 2 ani la Munchen

Pe fondul războiului din Ucraina, în presă au apărut mai multe informații cu privire la starea de sănătate a președintelui rus. Un apropiat al lui Vladimir Putin susține că liderul de la Kremlin ar fi avut cancer, dar s-a vindecat.

Cum se simte Vladimir Putin, de fapt

Cu doar câteva zile în urmă se anunța că Putin a fost operat de urgență la Moscova. Se spunea că el ar fi grav bolnav. Cu toate astea, regizorul Oliver Stone susține că liderul de la Kremlin ar fi avut cancer, dar l-ar fi depășit. De asemenea, acesta a ținut să precizeze că președintele Rusiei ar fi stat izolat și din cauza virusului COVID-19.

Citește si: Ambasada Rusiei la București, mesaj pentru cei care vorbesc de boala lui Putin: E la fel de adevărată ca ”masacrele” de la Bucea și Borodianka

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

„Țineți minte asta, domnul Putin a avut acest cancer și cred că l-a depășit. Dar a fost izolat și din cauza COVID”, a mărturisit regizorul Oliver Stone.

Chiar dacă a declarat că rusul ar fi învins cancerul de care se spune că suferă, regizorul Oliver Stone a mărturisit că nu l-a mai văzut pe președintele Rusiei de mai bine de trei ani.

Acesta a ținut să precizeze că liderul de la Kremlin nu este deloc cum îl descrie presa drept „nebun”, „iresponsabil” și „criminal”.

Citește si: Președintele SUA, Joe Biden, promite Finlandei și Suediei că le apără de orice agresiune din partea Rusiei

„Au trecut trei ani de când l-am văzut pentru ultima oară, dar omul pe care l-am cunoscut nu are nicio legătură cu omul nebun, iresponsabil și criminal pe care presa îl prezintă astăzi comparându-l cu Hitler și Stalin”, a adăugat acesta.

Citește si: Veste teribilă pentru Vladimir Putin! Anunțul a venit în această dimineață din Ucraina


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si