Traian Băsescu a fost amendat cu 3 puncte de penalizare și cu o amendă de 580 de lei și asta pentru neasigurare la schimbarea direcției de mers.

Citeste si: "Ce-mi dă statul am să-i dau şi eu”. Traian Băsescu, prima reacție după începerea evacuării din vila de protocol

Traian Băsescu a provocat un accident rutier în Capitală. Fostul președinte s-a dus singur la poliție după ce a lovit o mașină parcată.

Băsescu nu este la primul accident de circulație

Imediat după ce a acroșat oglinda mașinii parcate, fostul președinte al României Traian Băsescu a lăsat un bilet pe parbrizul mașinii în care își cere scuze pentru cele întâmplate.

„În data de 22.05.2020 în jurul orei 10:15, am lovit oglinda mașinii dumneavoastră care era parcată.

Pentru a îndeplini cele legale rog sunați sau dați SMS la telefon...

Vă mulțumesc și scuze pentru incident.”, a transmis Traian Băsescu șoferului a cărui mașină a accidentat-o.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

A mers apoi la Brigada Rutieră, la Biroul de Accidente Ușoare ca să raporteze tamponarea.

Citeste si: Elena Udrea declarații de ultim moment despre plecarea ei din România: „Mă duceam în Grecia la medic ca să mai fac un copil”

„În data de 22.05.2022,  a sediul Biroului Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere, s-a prezentat un bărbat, care a declarat că în timpul unei manevre de viraj a lovit cu oglinda autoturismului, oglinda unui alt autovehicul, ce se afla parcat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.”, au transmis polițiștii de la Brigada Rutieră din București.

Traian Băsescu nu este la primul accident de circulație. În 2008, cu o zi înainte de summitul NATO, a tamponat o mașină care oprise în fața lui, pe bulevardul Regina Elisabeta.

Cinci ani mai târziu, a fost implicat într-un accident identic, la Otopeni.

Statul român îl va da în judecată pe Traian Băsescu

Astăzi, un reprezentant de la Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (R.A.-A.P.P.S.) a venit la vila de protocol şi a fost primit de Maria Băsescu.

După ce acesta a plecat, în curtea vilei de protocol a venit o dubă care până în acest moment nu a părăsit zona.

Citeste si: Hoțul care a furat din casa primarului din Mehedinți a fost identificat. Vinovatul susține că fiica edilului l-ar fi ajutat să ia banii

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cei de la R.A.-A.P.P.S au reamintit că Traian Băsescu aveam termen până pe 1 iunie să părăsească vila de protocol, iar dacă nu se va realiza acest lucru se vor face toate demersurile legale.

În situația în care imobilul nu va fi eliberat și predat, după expirarea termenului sus menționat, Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (R.A.-A.P.P.S.) va formula acțiune în evacuare la instanța competentă, conform dispozițiilor legale.

Fostul președinte al României a pierdut dreptul de a folosi locuinţa de protocol, după ce instanța supremă a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității.

Citeste si: Traian Băsescu a fost implicat într-un accident rutier. Cum se simte acum fostul președinte al țării


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si