Impresara a afirmat că este într-o relație cu un domn din înalta societate, nu el este cel din fotografia care a intrat imediat în atenția fanilor. Imaginea a fost postată chiar de impresară.

Anamaria Prodan s-a afișat cu un bărbat celebru în România

Anamaria Prodan s-a afișat cu nimeni altul decât  Mircea Lucescu. Amândoi fiind foarte cunoscuți în lumea fotbalului.

Citeste si: Anamaria Prodan, din nou în centrul atenției cu o postare provocatoare. Cum s-a fotografiat impresara

Anamaria Prodan s-a lăsat fotografiată în timp ce l-a sărutat pe obraz pe unul dintre cei mai mari antrenori ai României. Cel mai probabil, cei doi au pus la cale proiecte care se anunță a fi de amploare, potrivit spynews.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Imaginea a strâns peste 8 mii de reacții din partea internauților. Sexy impresara obișnuiește să îi țină la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Laurențiu Reghecampf a devenit tată a treia oară

Antrenorul este în extaz de când a devenit tată din nou. Laurențiu Reghecampf a explicat care este motivul pentru care numele celor trei băieți ai săi încep cu litera ”L”.

Citeste si: Când a încetat Laurențiu Reghecampf să o iubească pe Anamaria Prodan. Antrenorul face dezvăluiri în emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”

Faptul că pe mine mă cheamă Laurențiu, pe Luca îl cheamă Luca David Andrei, pe Laurențiu îl cheamă Laurențiu Junior Adrian, a fost dorința Anei să-i punem numele meu, iar pe Liam m-am gândit că dacă

deja cei doi băieți au nume care încep cu L, hai să găsim un nume care să i se potrivească lui Liam în toată constelația asta ”, a zis Laurențiu Reghecampf în cadrul unei emisiuni TV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si