La acest capitol, momentan, Costi nu a avut noroc, deși și-ar fi dorit foarte mult să ia inițiativă și să o cucerească pe Natalia, concurenta cu care acesta s-a înțeles cel mai bine.

Cine ar putea câștiga competiția matrimonială Casa Iubirii

Mai mult, fostul concurent nu a părut deloc deranjat de faptul că Natalia s-ar fi văzut cu Robert de cel puțin doua ori, susținând că și-ar dori să o cunoască mai bine chiar și acum:  "Nu mă interesează trecutul Nataliei.

Am avut emoții când am vorbit cu ea. Când am luat-o în brațe, am pupat-o, însă trebuia să vina și de la ea. În momentul de fata, nu vede mai mult în mine. Dar trăiesc cu speranță. Poate fi ceva intre noi daca vă ieși. Iar daca își vă face o relație în Casa, vreau să fie fericita.

Citeste si: Președintele Poloniei îi atacă pe liderii Franţei şi Germaniei pentru că discută cu Vladimir Putin

Cât despre cele mai frumoase cupluri de la Casa Iubirii și cele cu cel mai mare potențial de a căștiga reality-show-ul matrimonial, Costi are în minte doar doua cupluri, cu șanse mari de reușit din partea lui, cel format din Adrian și Bianca "Daca Larisa și Ionut trec peste problema cum ar fi Kinga, vor rezista, chiar îi văd până în Finala. La fel și Bianca și Adrian, pentru că nu stiu, wow, sunt romantici amândoi, sunt pasionali, sunt pe aceeași lungime, gândurile, zici că sunt telepatici uneori, stiu ce gândesc fiecare fară să îi

întrebi. Îi vezi a treia zi cu lucruri în comun. Nu stiu daca stau acasă și vorbesc sau chiar te surprind. Îi văd până în Finala pe toți 4. Adrian știe să gestioneze situația. El vă fi doar pentru Bianca. Alexandra nu poate interveni," a comentat Costi pentru Culisele Iubirii. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Cura de cireșe este aur pentru organism. Ce beneficii are?

Totuși, mai e mult până la Marea Finală. Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii, ii invita pe telespectatori sa urmăreasca de luni până vineri, de la ora 10:00 şi de la 15:00, “Casa Iubirii”.

Concurenţii care îşi caută jumătatea şi vor să se descopere pe sine în relaţie cu ceilalţi îşi vor împărtaşi trăirile şi experienţele telespectatorilor, dezvăluindu-şi faţete diferite ale personalităţii lor. Sâmbăta şi duminica, reality-ul matrimonial va fi difuzat ca şi pâna acum, de la 16:00 şi de la 19:00. 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si