Confruntându-se cu mai multe efecte provocate de valurile de infectari cu Omicron, autorittățile au înăsprit procedurile de testare în decembrie, acestea fiind scoase abia acum.

Citeste si: Reîncepe lockdown-ul în Shanghai. O parte dintre locuitori au fost din nou închiși în case

Anularea obligativităţii privind prezentarea testului negativ va intra în vigoare duminică, au anunţat mai multe companii mass-media americane.

Citeste si: Bilanț coronavirus: 341 de cazuri noi de COVID-19, în ultimele 24 de ore

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

În schimb, administraţia americană nu a precizat până în acest stadiu dacă va menţine obligativitatea de vaccinare anti-COVID-19 pentru străinii nerezidenţi care pătrund pe teritoriul Statelor Unite.

Bilanț Covid-19, în România, în ultimele 24 de ore

Ministerul Sănătăţii (MS) a anunţat joi 341 de cazuri noi de COVID-19 înregistrate în ultimele 24 de ore. Au fost raportate două decese, în ambele cazuri fiind vorba despre persoane peste 80 de ani, una vaccinată iar cealaltă nevaccinată, ambele cu comorbidităţi.

”În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 341 cazuri noi de persoane infectate cu  SARS – CoV – 2 (COVID – 19),  cu 25 mai puţin faţă de ziua anterioară.

38 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienţi reinfectaţi, testaţi pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare", a transmis MS.

Câte cazuri au fost raportate în ultimele 24 de ore

În municipiul Bucureşti au fost raportate 116  cazuri noi, în Cluj- 34, Timiş, Dolj- 16, Ilfov- 14, Iaşi- 13, Braşov- 11.

Celelalte judeţe au raportat sub zece cazuri fiecare sau 0 cazuri..

Citeste si: După o lună de carantină, locuitorii din Beijing sărbătoresc redeschiderea restaurantelor

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 41 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si