Potrivit legii, Ziua naţională a sportului cu balonul oval va fi marcată de către Federaţia Română de Rugby, de cluburi sportive/asociaţii şi membri afiliaţi prin participarea la evenimente şi programe cu caracter sportiv sau social.

Autorităţile administraţiei publice centrale şi locale, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, societatea civilă, precum şi persoanele fizice sau juridice pot acorda sprijin material sau logistic sau punerea la dispoziţie a bazelor sportive aflate în administrare în vederea organizării şi derulării în bune condiţii a manifestărilor consacrate acestei zile.

Citeste si: Armata română este în căutare de voluntari. Suma fabuloasă pe care o poți încasa după patru luni de pregătire

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Societatea Română de Radiodifuziune şi Societatea Română de Televiziune vor difuza emisiuni de promovare a programelor şi evenimentelor dedicate acestei zile. Acest lucru se va întâmpla pentru a creşte gradul de conştientizare cu privire la importanţa practicării rugby-ului pentru sănătatea şi viaţa oamenilor. 

Legea privind achiziţia a 32 de avioane F-16

Tot astăzi, președintele Iohannis a promulgat legea prevede atribuirea, de către Guvernul României, Guvernului Regatului Norvegiei a contractelor de achiziţie a 32 de avioane F-16 din excedent, pachet de suport logistic şi instruire personal tehnic-ingineresc.

Citeste si: VIDEO- Rușii au oprit livrările de gaz către Europa începând de luni. Cât vor dura lucrările de mentenanță la conducta Nordstream 1

Se autorizează Ministerul Finanţelor, la propunerea Ministerului Apărării Naţionale să asigure suplimentar credite de angajament, reprezentând echivalentul în lei la data intrării în vigoare a prezentei legi a 494 milioane de euro, necesare semnării contractelor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si