Întâmplare neașteptată la Mihăilești. Un bărbat a sărit cu mașina în apă după un conflict cu soția. El a vrut să se sinucidă.

Citește si: Trei persoane au fost rănite, după ce un șofer a intrat pe contrasens

Martorii au declarat că cearta între cei doi soți ar fi izbucnit azi-noapte. După câteva zeci de minute în care și-ar fi aruncat vorbe grele, bărbatul s-a urcat la volanul autoturismului și a demarat în trombă.

mihăilești

Bărbatul a plonjat cu mașina în apă.

[Sursa foto: ISU Giurgiu]

Un bărbat a vrut să se sinucidă după o ceartă cu soția

Victima a plecat imediat de acasă după ce s-a certat cu soția. Bărbatul a plecat nervos și dezamăgit cu gândul de a-și pune capăt zilelor. Omul își ducea planul la bun sfârșit, dacă nu era observat de câțiva martori. Oamenii i-au sărit imediat în ajutor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește si: Un bărbat din Bistrița-Năsăud a murit în chinuri groaznice. Tractorul în care se afla s-a răsturnat

Bărbatul a plonjat cu mașina în barajul Mihăilești, în apropiere de localitatea Cornetu. După sosirea echipajelor de la ISU Giurgiu si ISU IF la fața locului s-a constatat că victima, șoferul de aproximativ 45 se autoevacuase.

accident

A sărit cu mașina în apă, după o ceartă cu soția.

[Sursa foto: ISU Giurgiu]

Citește si: Tragedie în Danemarca: O adolescentă a murit într-un accident de roller-coaster

Bărbatul a fost preluat de ambulanță conștient și cooperant și a fost transportat la spital. Scafandrii au verificat interiorul autoturismului și au confirmat că nu mai există o altă victimă. Mașina a fost extrasă din apă de pompieri.

Citește si: Ultima audiere în dosarul agentului care a omorât-o pe trecerea de pietoni pe micuța Raisa. Ce se întâmplă azi cu polițistul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si