30 iulie 2022- Ziua Prieteniei.  Ziua Internațională a Prieteniei încurajează construirea și consolidarea relațiilor, în ciuda diferențelor dintre culturi.

Ziua Internațională a Prieteniei este dedicată aprecierii și promovării prieteniilor din toate mediile. Aceasta este sărbătorită pe tot globul, pe 30 iulie. Scopul acesteia este acela de a fi recunoscută importanța și necesitatea prieteniei, fiind un element important și valoros în viața oamenilor. 

În această zi, nu contează etnia. Este promovată prietenia între popoare, țări, culturi și indivizi. Ziua Internațională a prieteniei inspiră pacea și ajută la clădirea unei punți între aceste comunități.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: 29 iulie- Ziua Imnului National al României. Ce procesiuni au anunțat autoritățile române

În unele țări, Ziua Prieteniei este sărbătorită la alte date. De exemplu, în Argentina și Brazilia unde ziua dedicată prieteniei este 20 iulie. În Finlanda și Estonia, această zi coincide cu cea a Sfântului Valentin. În Peru, începând cu 2009, El Dia del Amigo are

loc în prima duminică a lunii iulie.

Mesaje și urări de Ziua Prieteniei

  1. În general, aveam nevoie de un prieten care ar putea avea aceeași cantitate de anormal ca mine, cu toate acestea, acum se pare că eram o piesă prea neobișnuită pentru a mă gândi chiar la toleranță. Oricum, fericită prietenie!

  2. Ești un înger trimis direct de la Dumnezeu să mă călăuzească în vremurile mele grele. Ești cea mai dulce, mai tare și mai frumoasă prietenă pe care am avut-o vreodată. Ziua fericită a prieteniei dragă.

  3. Frumoasa mea prietenă, ești îngerul păzitor pe care l-am cerut în viața mea! Îți mulțumesc că ai fost mereu acolo să mă scoți. La mulți ani de Ziua Prieteniei!

  4. După încă un an minunat de prietenie, această zi a venit încă o dată pentru a ne aminti de suma pe care ne-am intenționat unul față de celălalt. O zi a prieteniei fericită dragului meu apropiat  prieten!

  5. S-ar putea să nu mă transform în prietenul perfect pentru tine, totuși pentru mine nu aș găsi niciodată un prieten mai perfect decât tine. Ai făcut prietenia noastră grozavă! Ziua fericită a prieteniei pentru tine!

  6. Te iubesc și te respect nu pentru că ești un prieten de-al meu adevărat, totuși, pentru persoana care ești. Tipul tău este de fapt atât de rar în zilele noastre. Îți mulțumesc că ești prietenul meu!

  7. Câțiva oameni sunt atât de speciali în viața noastră încât este dificil să ne imaginăm existența într-un univers fără ei.

    Ziua fericită a prieteniei, prietene!

  8. De asemenea, un prieten loial nu așteaptă niciodată permisiunea ta pentru a intra în viața ta și a o face excelentă. Apare brusc și te cucerește chiar înainte de a-ți da seama. La mulți ani de Ziua Prieteniei!

  9. În această zi specială, trebuie să-ți spun că ești persoana mea cea mai iubită din această lume. Îmi place organizația ta mai mult decât mă bucur eu. Ziua prieteniei fericită ție!

  10. În momentul în care te-am întâlnit prima dată, a fost ca și cum ai întâlni o altă persoană cu o față atractivă. Cu toate acestea, când am devenit mai familiarizat cu tine, am descoperit că există un suflet frumos care se ascunde sub excelența externă! Am noroc că ești cel mai bun prieten al meu!

  11. Te invidiez de când ai avut șansa să cunoști o persoană atât de minunată ca mine. Într-adevăr, Dumnezeu te-a binecuvântat o tonă în viață. Oricum, fericită zi a prieteniei!

  12. Dragă prietenă, îți mulțumesc că m-ai evaluat continuu. Ziua Fericită a Prieteniei!

  13. Mi-ai pus viața pe drumul cel bun cu căldura prieteniei tale. Îți sunt atât de recunoscător pentru tot. Multumesc prietene!

  14. Vă mulțumesc că sunteți pachetul meu de bucurie. De asemenea, să vă mulțumesc pentru susținere și amabilitate și pentru că mi-ați pus rezerve atunci când nimeni altcineva nu a făcut-o. Cu toate acestea, spunând că îți mulțumesc că ești prieten. Ziua prieteniei fericită.

 

Citeste si: 30 iulie- Ziua internațională a prieteniei. Ce semnificație are această zi

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si