O fotografie postată  în mediul online face acum senzație printre internauți. O tânără ce poartă haine provocatoare șterge geamul unui apartament, situat chiar deasupra unei instituții publice.

Citește si: Dieta strictă a lui Vladimir Putin! Președintele Rusiei are un meniu la care nimeni nu se aștepta

O imagine cu o femeie îmbrăcată provocator care șterge geamul unui apartament, situat chiar deasupra unei instituții publice, a devenit virală în România, asta după ce a fost postată pe Facebook.

Utilizatorii Facebook au reacționat imediat

Tânăra poartă pantaloni scurți, foarte mulați, și a fost fotografiată în timp ce curăţa geamurile de la fereastra unei locuinței, situate deasupra sediului Direcției de Venituri Publice din Târgu Jiu.

Imaginea a fost share-uită de către Flavius Buzilă, solistul formației Hara. La descrierea imaginii era și un mesaj: „ANAF declară o creștere inexplicabilă a veniturilor la Tg. Jiu în ultimele zile!”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește si: Un bărbat care a abuzat un bebeluș de doar 2 luni, în anul 1988, ar putea fi acuzat de crimă după ce victima lui s-a stins din viață la vârsta de 34 de ani. Tânărul a murit din cauza rănilor provocate de agresor pe vremea când era doar un bebeluș

Femeia ștergea geamurile apartamentului unui medic care profesează la spitalul din municipiul Târgu Jiu.

Tânăra care ștergea geamurile este de la serviciile de curățenie din zonă, iar imaginea cu ea a devenit virală.

Citește si: Mai mult ulei de măsline înseamnă o viață mai lungă- studiu

Apartamentul respectiv are cinci camere, iar vecinii au spus că femeia care le șterge nu este soţia medicului. Ei spun că ea „cel mai probabil, este o lucrătoare de la o firmă de curățenie”.

Fotografia a devenit imediat virală în întreaga Românie, iar internauții de peste tot au comentat la postare. Una dintre comentatoare a scris „Să mai spună cineva că femeile nu pot face mai multe lucruri deodată...(spală geamul cu o mână, cu cealaltă fumează, plus „echilibristica” la înălțime/nu încercați, este periculos)”.

Citește si: Fosta soție a unui actor celebru, surprinsă în timp ce-și căuta de mâncare în gunoaie. Cum a ajuns să trăiască pe străzi: "Nu-i pasă nimănui de mine, nimeni nu vrea să mă vadă"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si