Președintele Volodimir Zelenski spune că a primit o informare cu privire la un atac asupra gării Tchaplino, din orașul Ceapline.
"Tocmai am primit o informaţie despre un atac cu rachetă rusă asupra unei gări din r egiunea Dnipropetrovsk, care a vizat chiar vagoanele din gara Tchaplino. Patru vagoane de pasageri sunt în flăcări", a declarat Zelenski în discursul de miercuri seara.

Citeste si: Armata rusă a distrus un depozit de muniţie ucrainean în regiunea Odesa. Kievul acuză că a fost bombardat și un depozit de cereale

Salvatorii aflați la fața locului au ajutat la stingerea incendiului izbucnit la cele patru vagoane.

"Salvatorii acţionează la faţa locului, dar, din păcate, numărul victimelor poate creşte. Este viaţa noastră de zi cu zi", a adăugat Zelenski.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski: „Încă mai trebuie să luptăm pentru victorie, dar ucrainenii pot fi mândri de ei..”

"În acest moment, sunt 22 de morți, cinci dintre ei arși în mașină, un adolescent a murit, avea 11 ani, o rachetă rusească i-a distrus casa. Operațiunile de căutare și salvare la gară continuă. Cu siguranță îi vom face pe ocupanți să răspundă pentru tot ce au făcut.

Și cu siguranță îi vom alunga pe invadatorii de pe pământul nostru”, a spus Zelenski, potrivit CNN.

Armata rusă a distrus un depozit de muniție din regiunea Odesa

Rusia a avertizat duminică, faptul că a distrus, cu rachete de tip Kalibr, un depozit de muniţie cu rachete destinate sistemului american de artilerie HIMARS, în Odesa, în sud-estul Ucrainei.

Pe de altă parte, Kievul acuză armata rusă că  a lovit un depozit de cereale, relatează Reuters.

Citeste si: Zelenski, mesaj emoționant cu ocazia Zilei Independenţei Ucrainei

Ministerul rus al Apărării transmite că a distrus în acest atac cu rachete de tip Kalibr un depozit în care se aflau şi sisteme antierene din Occident.

Mai mult, un purtător de cuvânt al administraţiei regiunii ucrainene Odesa, Serghii Braciuk, precizează că  două rachete au fost doborâte deasupra mării,  iar alte trei au lovit ţinte agricole.

Citeste si:  Volodimir Zelenski: „Încă mai trebuie să luptăm pentru victorie, dar ucrainenii pot fi mândri de ei..”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si