Un șofer din Galați, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a accidentat un pieton, aflat și el în stare de ebrietate. După accident, acesta a părăsit locul faptei.

Citeste si: Un șofer care a accidentat un pieton și a fugit, a fost iertat de victimă, deși a stat în spital patru luni

Polițiștii rutieri de la Tecuci au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că pe DJ 251, în comuna Matca, șoferul unei autoutilitare a surprins un pieton care se deplasa pe partea dreaptă aferentă sensului de

deplasare.
Pietonul, de 57 de ani, din comuna Cudalbi, Galați, se afla în stare de ebrietate și a fost transportat pentru mai multe investigații medicale.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Șoferul de 39 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital şi i-au fost recoltate probe biologice.

Citeste si: Accident rutier în județul Giurgiu. Două persoane au ajuns la spital

Două persoane u ajuns la spital, în urma unui accident din Giurgiu

Un accident rutier a avut loc, ieri, în județul Giurgiu. Un autoturism a intrat în coliziune cu o cisternă.

Evenimentul rutier  a avut loc la Adunații Copăceni, iar doi oameni au ajuns de urgență la spital. Accidentul s-a petrecut pe raza localității Varlaam, din județul Giurgiu.

Martorii spun că șoferul autoturismului ar fi intrat într-o cisternă, din spate. Impactul a fost atât de violent, încât mașina a ajuns în câmp, iar capul tractor al tirului a fost proiectat în șanț.

Ce au transmis autoritățile

Cele două persoane aflate în autoturism, șoferul de 29 de ani și pasagera de 27 de ani, au fost răniți.
Imediat, la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni care au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor, în urma evenimentului rutier.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si