Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost anunţaţi, miercuri, printr-un apel la 112, despre faptul că o persoană a fost prinsă într-un utilaj dintr-o balastieră, în comuna Gherăeşti.

Citeste si: Criza Blue Air. Ce se va întâmpla cu românii care au avut cursele anulate

De urgență s-au deplasat spre locul incidentului o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenţie, containerul Multirisc, o ambulanţă SMURD şi reprezentanţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Gherăeşti.

Bărbatul nu a mai putut fi salvat

„Ajunse la locul solicitării, forţele de intervenţie au constatat că un bărbat a fost prins sub pietriş în cuva unui utilaj de sortare a balastului. Pompierii au acţionat pentru scoaterea bărbatului din interiorul cuvei şi îndepărtarea balastului ”, a anunţat ISU Neamţ.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Accident cu final tragic în Galați: O femeie a murit, după ce mașina în care se afla a intrat într-un TIR

Bărbatul în vârstă de 47 de ani nu prezenta semne vitale.

Un muncitor a fost cărat pe cupa unui excavator și a murit strivit de roata utilajului

Accident bizar în Vrancea. Un muncitor a fost prins și cărat pe cupa unui excavator.

Acesta a murit sub roata utilajului.

Un bărbat a murit după ce a căzut din cupa unui excavator. Victima se afla pe un șantier din Vrancea. Accidentul a avut loc în comuna Bolotești, iar acesta a fost anunțat prin serviciul unic de urgență 112.

Apelantul a specificat operatorilor că un angajat al unei societăți comerciale, aflat în timpul programului de lucru, a căzut din cupa unui excavator.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani a murit, iar decesul a fost declarat la fața locului, la finalul manevrelor de resuscitare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si