Oamenii legii din Bologna au arestat un român în vârstă de 33 de ani, care este acuzat că și-a maltratat în prezența copiilor lor minori. Românul a fost arestat în flagrant delict în timpul unei intervenții efectuate de carabinieri într-un apartament din zona Barca, unde fusese semnalată o persoană care lovea cu piciorul în ușa unei case.

Românul a fost prins de carabinieri chiar în momentul în care își lovea cu bestialitate soția

La sosirea polițiștilor, românul în vârstă de 33 de ani, rezident în Castel Maggiore, se afla pe palierul blocului într-o stare de mare agitație. În apartament se aflau soția sa, un alt român, în vârstă de 30 de ani, mama acestuia din urmă și copiii cuplului, doi copii cu vârste de 1, respectiv 4 ani.

Citeste si: Tragedie în Italia. Un muncitor român, victima unui accident cumplit de serviciu

Femeia în vârstă de 30 de ani, care era vizibil speriată, le-a mărturisit polițiștilor că se refugiase în casa mamei sale din Bologna pentru a scăpa de soțul ei, care o agresase verbal și o amenințase cu moartea cu o seară înainte, în timpul unei dispute de gelozie, izbucnite în casa lor din Castel Maggiore.

Bărbatul a ajuns în spatele gratiilor

Sâmbătă, 10 septembrie 2022, în momentul în care bărbatul în vârstă de 33 de ani s-a întors de la locul de muncă, și-a dat seama că soția sa plecase de acasă și, furios, a început să o caute peste tot, dându-i de urmă la scurt timp în apartamentul mamei sale. Acolo, femeia își găsise adăpost împreună cu cei doi copii. Audiată de oamenii legii, femeia a raportat o situație care dura de mult timp, în ciuda faptului că nu depusese plângere mai devreme.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Un adolescent a pus pe jar autoritățile din Austria. Ce a putut să facă românul de 15 ani

Atitudinea amenințătoare a soțului față de soția sa a continuat chiar și în fața poliției. În urma arestării, la ordinul Procuraturii din Bologna, bărbatul de 33 de ani a fost dus la Dozza, potrivit jurnaliștilor locali.

Citeste si: Gest extrem din gelozie în Italia. O românca a incendiat mașina iubitului pentru că bărbatul s-a întors la fosta soție 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si