Fetele au trebuit să își acopere ochii folosind măști de dormit, astfel că surpriza a fost și mai mare. 

Cine este noul concurent 

Bianca, extrem de curioasă pentru a vedea cine va veni, spune că poate  „vine George înapoi”,  lucru neadevărat.

Numele său este Tudose Marian Gheorghe și are 22 de ani. Este zodia fecioară și de profesie este cofetar, potrivit Kanal D. 

Acesta a recunoscut faptul că a venit pentru o fată anume, însă nu a vrut să îi dezvăluie încă numele. Entuziasmul fetelor începea să crească. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Andreea Mantea, surprinsă de fiul ei. Ce întrebare primește des din partea lui David: „Nu știu de unde are treaba asta”

Băieții devin nerăbdători

De asemenea, acesta a spus că face sport, dar și că este destul de înalt, lucru ce, din nou, le-a readus zâmbetul fetelor pe față. Marian a mai spus că este adeptul provocărilor și că va lupta pentru fata de care îi place.

Citeste si: Curs valutar BNR azi, 20 septembrie 2022: ce se întâmplă cu moneda euro?

Bianca este cea care i-a atras atenția lui Marian, iar băieții cer conexiune, pentru a auzi ce se discută în Casa fetelor. Acesta mai adaugă faptul că îi place feminitatea la o femeie și, pentru el, nu primează aspectul. 

În ceea ce privește o relație de prietenie cu băieții din Casă, acesta spune că e deschis să se înțeleagă doar cu cei care sunt de treabă, dar este dispus să acorde tuturor o șansă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si