Andrei Velcu, cunoscut drept Tzancă Uraganu, a fost surprins în timp ce se ruga la racla cu Moaștele Sfintei Parascheva, de la Iași. Lăutarul s-a fotografiat și a transmis și un mesaj fanilor săi: „Doamne…îți mulțumesc ca ne -ai ajutat sa ajungem la moaștele SFINTEI PARASCHEVA!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻DUMNEZEU CU NOI TOȚI!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻”.

Citește si: Uraganu mănâncă salam, brânză și roșii, pe capota Royce Rolls-ului. Imagini fabuloase cu manelistul

Uraganu este o fire credincioasă, iar printre postările sale cu lux și opulență, se numără și citate și versete din Biblie. Manelistul îi mulțumește adesea lui Dumnezeu pentru tot ce i-a oferit în plan financiar și personal.
Uraganu nu a mers singur la Iași, ci a fost însoțit de logodnica sa, Marymar.

uraganu

Tzancă și Marymar la Moaștele Sfintei Parascheva.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

După ce a pierdut o sarcină, Alina Marymar a mers cu Tzancă Uraganu să ceară ajutorul Sfintei Cuvioase Parascheva. Manelistul și iubita lui s-au fotografiat lângă racla cu moaștele Sfintei Parascheva, iar artistul a publicat imaginea în urmă cu puțin timp.

Sfânta Parascheva este ocrotitoarea femeilor și a copiilor, în special. În credința populară, femeile care nu pot rămâne însărcinate au șansa de a li se rezolva problemele de fertilitate, dacă se roagă la ea și respectă tradițiile în ziua de 14 octombrie.

În general, sărbătoarea cuvioasei este în strânsă legătură cu destinul feminin. Rugăciunile din biserici se îndreaptă în mod special asupra acestor femei, în ziua prăznuirii Sf. Parascheva.

Manelistul a zis că-și dorește cu orice preț un copil alături de focoasa make-up artistă.

Citește si: Momente grele pentru Tzancă Uraganu. Fratele său, Miraj Tzunami, a ajuns pe mâna medicilor

Tzancă Uraganu se laudă cu noua achiziție

Manelistul are două pasiuni mari și late: femeile și mașinile de lux. Bărbatul iubește să fie în centrul atenției, înconjurat de femei frumoase și de mașini de lux.

Citește si: Tzancă Uraganu și Marymar vor deveni părinți. Bruneta este însărcinată

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

De curând, și-a expus în mediul online o dubiță de lux, căreia i-a pus numărul „VIP”. Uraganu s-a filmat în ea, în timp ce dansează și consumă băuturi fine. Manelistul și-a obișnuit internauții cu aroganțele și ultimele sale achiziții sunt expuse imediat pe contul său de socializare. Unii fani îl felicită pe Tzancă Uraganu, în timp ce alții îi aduc injurii și îi critică felul său de a fi.

Citește si: „Plec fără tine” Alina Marymar, replică neașteptată la adresa lui Tzancă Uraganu. Bruneta l-a lăsat în urmă pe manelist

Cu toate acestea, Tzancă Uraganu continuă să fie unul dintre cei mai apreciați maneliști din țara noastră, la ora actuală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si