VIDEO | Wild Cooking: rețetă de tocană cu legume și cârnați
Cea mai recentă ediție a emisiunii Wild Cooking, marca TheXclusive vine cu o propunere de tocană cu legume și cârnați. Se prepară ușor și rapid, dar cel mai important este gustul minunat pe care îl are acest preparat!
Dacă vrei să pregătești un preparat specific acestui sezon și nu ai nicio idee, emisiunea Wild Cooking îți vine în ajutor și te învață să pregătești o tocană cu legume și cârnați, exact așa cum se făcea pe vremuri.
Această rețetă poate fi făcută atât acasă, cât și în aer liber pentru cei care își doresc să aibă puțin timp de relaxare, dar în același timp să se și delecteze cu un preparat extraordinar.
Tocană cu legume și cârnați- Ingrediente
Cârnați
Kaizer
Ouă
Praz
Dovlecel
Ardei gras roșu
Ceapă
Morcovi
Zucchini
Boia de ardei
Cartofi
Foi de dafin
Pătrunjel
Tocană cu legume și cârnați- Mod de preparare
Bucătarul nostru face rețeta la ceaun. Înainte de a se apuca de pregătirea celor necesare pentru foc începe prin a tăia în bucățele potrivite cârnații, kaizerul pe care le punem la gătit în ceaun. Apoi tăiem mărunt ceapa, morcovii, prazul, ardeiul gras roșu, dovlecelul.
În tot acest timp amestecăm în ceaun pentru a nu se lipi cârnații și kaizerul.
Când acestea sunt bine gătite le scoate cu grijă din ceaun și le punem într-un castron sau vas, având grijă să nu fie cu foarte mult ulei. Adăugăm în ceaun legumele pe care le-am tocat anterior, amestecăm, punem boia dulce sau iute, în funcție de preferințe și de gust. Tocăm și restul legumelor, punem în ceaun și lăsăm la gătit. Punem puțin bulion sau suc de roșii și apoi adăugăm cârnații și kaizerul și lăsăm totul pe foc până când este gata.
Când preparatul nostru este gătit bine, facem un ou ochi alături de care vom servi tocana, va întregi gustul. Punem tocana într-un castron, oul ochi deasupra și presărăm pătrunjel tocat.
Un preparat simplu de făcut, dar cu un gust formidabil în zilele răcoroase de toamnă.