Un conflict a izbucnit între mai multe persoane dintr-un sat din județul Brașov, după ce câțiva tineri au vrut să intre într-un local unde era o petrecere privată. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe și tulburarea liniștii publice.

„Era o petrecere, nu le-am dat voie să intre că aveam petrecere privată și au început cu bătaie, să rupă geamuri, ușa, și invitații au ieșit afară.”

, spune o femeie.

Citeste si: Bătaie între două eleve, în incinta unui colegiu naţional. Una dintre ele a ajuns la spital

„S-au bătut cu secure cu furci, aici, la barul ăsta. Erau destui. Au fost vreo șase, șapte oameni pe unul singur.”, adaugă un bărbat.
Autoritățile ajunse la fața locului nu i-au mai găsit la fața locului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Bătaie cu pumnii și picioarele între două adolescente. Polițiștii au început o anchetă

Bătaie cu pumnii și picioarele între două adolescente. Polițiștii au început o anchetă

Poliția municipiului Pitești a deschis o anchetă, după ce în mediul online au fost publicate mai multe imagini în care două adolescente s-au bătut, iar una dintre ele a pus-o pe cealaltă șă îi lingă încălțămintea.

Citeste si: Un bărbat a sunat la poliție după ce vecina sa l-a bătut

Autoritățile au deschis o anchetă, după ce mai multe imagini au apărut în mediul online. Două adolescente, de 12 și 13 ani, s-au înjurat, bătut, iar una dintre ele a fost pusă să îi lingă încălțămintea celeilalte.

Victima s-a apărat folosindu-se de acelai limbaj obscen.

Citeste si:  Bătaie între două eleve, în incinta unui colegiu naţional. Una dintre ele a ajuns la spital

„În urma imaginilor apărute în spaţiul public, cu privire la o stare conflictuală, petrecută între două minore, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş este abilitat să comunice următoarele: În cursul dimineţii de 14 octombrie a.c.,  ca urmare a informaţiilor apărute în mediul online, poliţiştii din cadrul  Poliţiei Municipiului Piteşti  s-au sesizat, din oficiu, şi efectuează verificări, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”,  transmite Poliţia judeţeană Argeş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si