Un individ din județul Giurgiu a pretins că le poate ajuta pe patru femei, proaspete absolvente ale unei școli post liceale din municipiul Călărași, să se angajeze ca asistente medicale la un spital foarte cunoscut din Capitală.

Pentru a le îndeplini visul celor 4 femei, bărbatul le-a cerut echivalentul sumei de 9.500 de euro absolventelor, sub pretextul că va pune o vorbă bună conducerii instituției sanitare.

Citeste si: Viorel este românul care trăiește lunar cu 64 de lei. Bărbatul primește indemnizație de handicap

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul care le-a păcalit pe cele patru femei nu avea nicio ocupație, prin urmare nici o sursă de venit. Omul a reușit să le păcălească pe cele 4 proaspăt absolvente că ar avea o relație destul de bună cu managerul Spitalului Bagdasar Arseni din Sectorul 4 al Capitalei.

Ce au transmis oamenii legii în urma incidentului

”La data de 18.10.2022, urmare a activităților specifice desfășurate de organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Direcției Generale Anticorupție, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași a pus în mișcare acțiunea penală față de un bărbat în vârstă de 48 de ani din județul Giurgiu, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic

de influență în formă continuată.

Citeste si: Un vasluian și-a înființat o cultură de cannabis în propria locuință și vindea substanțe minorilor

În perioada iulie 2021- februarie 2022, inculpatul, persoană fără calitate specială, a pretins și primit echivalentul sumei de 9.500 euro de la patru absolvente ale unei școli postliceale din municipiul Oltenița, județul Călărași, lăsându-le să creadă ca are influență asupra managerului unui spital din București, pe care îl va determina să le angajeze ca asistente medicale.

În cauză s-a dispus măsură controlului judiciar față de inculpat, pentru o perioadă de 60 de zile”, a fost mesajul transmis de Direcția Generală Anticorupție prin intermediul unui comunicat de presă.

Citeste si: Percheziții în trei județe, într-un dosar de pornografie infantilă. 30 de adolescenți sunt implicați


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si