Iată cât câștigă un soldat rus în războiul din Ucraina, dar și câți soldați a pierdut Rusia în război.

Cât câștigă un soldat rus în războiul din Ucraina

Un salariu al unui soldat rus în război este de 30 de ori mai mare decât cel câștigat înainte de război și de opt ori mai mare decât salariul mediu din Rusia.

Moscova pune accent pe recrutarea din rândul minorităților etnice sărace și a ucrainenilor din teritoriile separatiste.

Rusia se bazează și pe mercenari și pe unitățile militarizate ale Gărzii Național, pentru a-și completa necesarul de soldați.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citește și: Ucraina acuză Rusia că vrea să facă din Herson un "oraș al morții"

În mediul online au apărut foarte multe anunțuri legate de acest subiect. Cele mai recente de pe site-urile globale de locuri de muncă caută ingineri militari sau pe oricine care poate folosi un lansator de grenade, potrivit Sky News.

Un soldat rus trimis la război în Ucraina ajunge să câștige între 2.000

de euro și 6.000 de euro pe lună. De 30 de ori mai mult decât câștiga lunar un soldat rus înainte de război, care ajungea la suma de doar 200 de euro, și de opt ori mai mult decât salariul mediu lunar din Rusia, care este aproape 700 de euro.

Rusia a pierdut până acum peste 80.000 soldați în Ucraina

Cel puțin 337 de pușcași marini au fost uciși de la începutul invaziei, în timp ce Garda Națională a Federației Ruse a pierdut 245 de soldați, serviciile de informații militare ale Rusiei au rămas fără 151 de soldați, unitățile de parașutiști de

elită au pierdut 144 de membri, iar Serviciul Federal de Securitate și Serviciul Federal de Gărzi au înregistrat împreună 20 de decese.

Cei mai mulți dintre morți erau ofițeri, arată datele consultate de BBC, informații publice disponibile despre decesele din armata rusă, inclusiv din relatările din presa locală.

Oficialii occidentali din domeniul apărării estimează că mai mult de 80.000 de soldați ruși au fost uciși și răniți de la începutul invaziei.

Citește și: Atentat Istanbul 2022: Cine este organizația teroristă PKK, cea care a revendicat atacul?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si