Oamenii de știință din Japonia  au descoperit cum poți deveni invizibil. Un videoclip postat pe TikTok arată cum o femeie care ține în mână o mantie de invizibilitate arată cum funcționează aceasta. În timp ce unii contestă și spun că nu e real, alții consideră că nu exista niciun fel de trucaj.

Citește și: După despărțirea de Shakira, Gerard Pique se retrage din fotbal. Ce mesaj a transmis starul spaniol

Fanii înfocați ai francizei de film Harry Potter au fost cumva uimiți să vadă că mantia de invizibilitate există. Clipul în care o tânără de origine japoneză ține în mână o mantie cu ajutorul căreia devine invizibilă, a deveni viral și a stârnit o mulțime de controverse.

Cum putem deveni invizibili

Videoclipul, în care apare o tânără care mânuiește ceva ce spune că ar fi o mantie de invizibilitate, a devenit viral pe TikTok.

„Oamenii de știință japonezi au descoperit invizibilitatea”., este mesajul care însoțește imaginile.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Panică în Japonia după trei rachete lansate de Coreea de Nord. Trenurile Shinkansen de mare viteză, oprite

Tânăra japoneză stă într-un birou și apare ținând în mână ceva ce pare a fi un voal subțire transparent. Materialul respectiv funcționează exact ca un dispozitiv de acoperire, deoarece o face să devină invizibilă atunci când îl ține peste corp. Apoi folosește misterioasa bucată de pânză pentru a-și acoperi întregul corp, chiar din cap până în picioare, pentru a deveni complet invizibilă.

Citește și: Incredibil: Ce a vândut un magazin din Japonia clienților săi

Pare că femeia vine dintr-un film sau ceva de genul, mulți internauți spun că, cel mai probabil acest video ar fi rezultatul unor editări digitale de primă clasă. Până acum, videoclipul a primit peste 11 milioane de vizualizări și a fost retweetat de 24.000 de ori. În timp ce unii oameni din secțiunea de comentarii au spus că ar fi real ceea ce se vede în imagini, mulți au subliniat că este doar utilizarea tehnologiei ecranului verde.

Citește și: Povestea unei băuturi pline de savoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si