Cei care au fost inspirați să își facă programare din timp, au avut norocul de a intra primii în service. Șoferii care au venit neanunțați au așteptat la rând ore în șir.

Mecanicii lucrează la foc automat ca să facă față cererii. Numai săptămâna trecută, aici, au echipat peste 120 de mașini pe zi.

Citește și: Când se schimbă cauciucurile de iarnă în 2022? Prevederile din Codul Rutier. Amenzi usturătoare pentru şoferi

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Deși în marile orașe nu am avut parte deocamdată de prima zăpadă din an, nopțile s-au răcit. Așadar, la temperaturile sub 7 grade celsius, anvelopele de vară ne pot crea probleme. Însă anul acesta, șoferii trebuie să scoată mai mulți bani din buzunar inclusiv pentru mașini.
Important de menționat este că nu există o dată exactă la care șoferii trebuie să înlocuiască anvelopele de vară cu cele de iarnă.

Citește și: Tu cum îți pregătești mașina pentru iarnă? TOP 3 lucruri pe care să le faci înainte de venirea sezonului rece

Un reprezentant al Brigăzii Rutiere ne-a explicat când pot fi amendați șoferii.
În cazul în care vin ninsori și polei, iar șoferii nu sunt echipați corespunzător, aceștia pot primi o amendă de până la 2900 de lei.

Când se schimbă cauciucurile de iarnă în 2022? Prevederile din Codul Rutier. Amenzi usturătoare pentru şoferi

Când se schimbă cauciucurile de iarnă în 2022? Potrivit prognozelor ANM, vremea se răcește și va aduce fenomene specifice sezonului de iarnă.

În consecință, cauciucurile mașinilor trebuie schimbate.

Citește și: Circulație pe un singur sens de mers, pe Transfăgărășan. Mai mulți bolovani au căzut pe carosabil

Șoferii ale căror autovehicule nu sunt dotate cu astfel de pneuri pot primi amenzi de până la 2.900 de lei, precum și reținerea certificatului de înmatriculare.

Citește și: Cum să îți pregătești mașina de venirea iernii?

Potrivit Codul Rutier, este interzisă circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei, fără ca acestea să fie dotate cu cauciucuri de iarnă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si