Adelina, sora Denisei Răducu,  își plânge sora deși au trecut mai bine de cinci ani de la deces. Cântăreața se afla în apogeul carierei când s-a îmbolnăvit subit și nu a mai putut fi salvată de medici. Moartea Denisei Manelista, care ar fi împlinit 33 de ani, a lăsat un gol imens în sufletele celor dragi.

Citește și: FOTO| Cum arată Denisa, tânăra care s-a trezit după trei luni de stat în comă, după ce a fost bătută crunt de fostul iubit. Imagini sfâșietoare

Denisa a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere din țară. Tânăra era cunoscută drept Denisa Manelista, iar pe 13 decembrie ar fi împlinit vârsta de 33 de ani. Artista s-a îmbolnăvit, iar medicii și familia au făcut tot ce au putut pentru a-o salva. Cântăreața a murit pe 23 iulie 2017. Acum, Adelina, sora mai mare a cântăreței, a făcut o serie de destăinuiri emoționante, potrivit Fanatik.ro.

Cine a fost Denisa Răducu

Blondina a pășit pe această lume cu 33 de ani în urmă, pe 13 decembrie 1989, fiind cel de-al doilea copil al familiei. Adelina, sora ei mai mare, a vorbit recent despre Denisa, despre momentele în care, cu ani în urmă, se distrau și de bucurau de viață împreună, ca două surori.

Citește și: Sora Denisei Răducu a împlinit 39 de ani! Cum arată astăzi Adelina?

„Acum plâng și iar plâng, atât mi-a mai rămas de făcut. În alți ani, înainte ca Denisa să se ducă, ne distram de minune. Eram prima care o suna, dacă nu era acasă, și stăteam cu orele la telefon. Și acum îmi vine să o sun, dar…”, a spus, cu vocea gâtuită de emoție, Adelina.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ziua de 13 decembrie era motiv de fericire în familia lor, însă acum familia trece prin momente dificile în această zi. Adelina, sora artistei, o plânge și își aduce aminte cu drag de ea.

Citește și: Familia regretatei Denisa Manelista, decizie incredibilă după ce mormântul a ars ca o torță! Declarații EXCLUSIVE

„Mi-ar fi plăcut să ajung în România, dar este foarte dificil în această perioadă. Măcar să stau lângă mama, să ne consolăm puțin. Să aprindem împreună o lumânare pentru Denisa”, a mai spus Adelina.

Adelina, sora Denisei Manelista, a vorbit și despre traumele pe care moartea cântăreței i le-a provocat. Cu toate acestea, ziua în care Denisa ar fi împlinit 33 de ani va fi marcată, în casa sorei sale din Spania, așa cum se cuvine.

„Voi avea pe masă mâncărurile ei favorite. Apoi, în memoria ei, voi împărți sarmale de post și alte delicatese”, a mai spus Adelina, sora Denisei Manelista.

Adelina a declarat că de când sora ei nu mai este sufletul său sângerează. „Lacrimi nu mai am, iar sufletul mi-e bucăți. Am plâns fără încetare, acum plâng fără să mai vărs lacrimi. Vorbeam zilele trecute, cu soțul, cu fiicele noastre despre Denisa.

Ei știu că, în perioada asta, sunt mai dificilă. Acum, și vara, în ziua în care a murit”, a mai povestit Adelina.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Ce obiect a reapărut la mormântul Denisei Răducu, care a ars acum doi ani. Era cel mai de preț obiect al regretatei artiste

Cântăreața a pierit în urma unei boli necruțătoare, un cancer agresiv la ficat. Medicii au făcut eforturi mari pentru a-o salva, însă fără rezultat. Denisa Răducu s-a stins din viață vegheată de mama și de sora ei, în apartamentul pe care îl deținea în București.

„Știam că va muri, și atunci, o văzusem cum se simte, știam cât suferă și cum suferă. A murit rostindu-mi numele. Vă dați seama ce înseamnă pentru mine acea amintire? Să o auzi cum își dă ultima suflare rostind «Ade»?”, a mai spus, Adelina, sora Denisei Manelista.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si