Bărbatul a fost înjunghiat de repetate ori de colegul său de muncă. Ambii erau sub influența aloolului.

Cum s-a petrecut incidentul?

Conform informațiilor din presa locală, cei doi lucrau în tură de noapte ca paznici. Ambii se aflau în stare de ebrietate și s-au luat la bătaie din cauza unor neînțelegeri. Ulterior, agresorul, în vârstă de 62 de ani și-a înjunghiat victima de 11 ori la nivelul abdomenului, brațelor și picioarele.

Victima a fost transportată de urgență la spital, unde se află în comă indusă din cauza stării grave în care se află. În momentul de față, bărbatul este ținut în viață doar de aparate.

Citește și: Andra a fost ucisă cu sânge rece de iubitul ei, chiar în ziua în care a împlinit 33 de ani. Prietenii fac dezvăluiri uluitoare: "S-a ţinut de cuvânt!"

Declarațiile polițiștilor

„Un incident grav a avut loc noaptea trecută pe strada Odoreului din municipiului Satu Mare, în urma căruia un bărbat a ajuns în stare gravă la spital.

Victima a fost înjunghiată de către un coleg de muncă, ambii paznici la o firmă privată. Deocamdată nu se cunoaște motivul de la care a pornit disputa între cei doi, dar cert este că autorul a înfipt un obiect ascuțit, de 11 ori, în victima sa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Conform informațiilor noastre, victima este un bărbat, în vârstă de 46 de ani și locuieste în Odoreu.

Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital, în comă, fiind ținut în viață de aparate”.

Citește și: Opt adolescente, cu vârste între 13 și 16 ani, au înjunghiat un om al străzii până și-a pierdut viața

Agresorul este cercetat penal

Din cauza gestului făcut, agresorul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe ca ulterior să fie trimis la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

Citește și: Un tânăr de 22 de ani a fost înjunghiat în zona inimii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si