Un grup de tineri a recurs la gesturi revoltătoare față de o femeie fără adăpost. Chiar în centrului orașului Carei din Satu Mare, tinerii au batjocorit-o pe femeie, au agresat-o verbal și au împins-o pe asfalt.

Femeia a cerut să fie lăsată în pace

Chiar dacă femeia le-a spus tinerilor să o lase în pace, aceștia au continuat să o umilească. I-au adresat înjurături și au împins-o.

Nici în momentul în care femeia a căzut pe asfalt nu a fost suficient pentru a opri situația. Mai mult, tinerii au început să râdă și au batjocorit-o în continuare. Femeia a murit la scurt timp după agresiune.

Citește și: VIDEO- Un bărbat a murit din cauza frigului, iar alte trei persoane au ajuns în şoc hipotermic la spital

Frigul din ultimele zile face primele victime. Un om al străzii a fost găsit mort în piața din municipiul Târgu-Jiu

Un om al străzii a fost găsit decedat, în dimineața zilei de miercuri, 21 decembrie, în zona Pieței Centrale din Târgu-Jiu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Frigul face primele victime. Oamenii străzii nu au aproape nicio șansă în fața temperaturilor cu minus înregistrate în ultimele nopți.

Un om al străzii a fost găsit mort în zona  Pieței Centrale din Târgu-Jiu. Decesul s-a produs, cel mai probabil, din cauza frigului.

Polițiștii locali l-au îndrumat de mai multe ori să meargă la un adăpost, dar acesta a refuzat mereu.

Oamenii străzii sunt cei mai afectați de temperaturile scăzute.

Citește și: Opt adolescente, cu vârste între 13 și 16 ani, au înjunghiat un om al străzii până și-a pierdut viața


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si