Totul s-ar fi petrecut în luna decembrie, iar în urma perchezițiilor domiciliare au fost descoperite mai multe probe care confirmă fapta.

O tânără de 19 ani a fost abuzată sexual de patru bărbați din Vâlcea

„Din cercetări a reieşit faptul că, în noaptea de 17/18.12.2022, cei 4 tineri în timp ce se aflau la domiciliul unuia dintre aceştia, prin punerea în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa şi profitând de această stare, au întreţinut raporturi sexuale cu o fată de 19 ani, din comuna Roeşti, judeţul Vâlcea.

Citește și: Un tânăr din Dolj este acuzat că ar fi abuzat sexual o minoră

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate la locuinţele a 4 persoane, cu vârste cuprinse între 17 şi 24 de ani, din care 2 pe raza oraşului Horezu şi 2 pe raza oraşului Berbeşti din judeţul Vâlcea, au fost descoperite şi ridicate mijloace de probă ce au legătură cu fapta cercetată”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Cei ce au participat la scenele șocante au vârste cuprinse între 17 și 24 de ani

Perchezițiile au avut loc miercuri dimineaţă, în oraşele Horezu şi Berbeşti din judeţul lcea.

Citește și: Doi bărbați au fost prinși și reținuți în urma unei acțiuni a polițiștilor în București și Ilfov. Cei doi aveau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea

Fata ar fi fost păcălită de unul dintre ei pentru a se deplasa la locuința acestuia, acolo unde acesta se afla cu alți trei prieteni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si