Un conflict a avut loc la unul din mall-urile din Ploiești. Supărați că locurile de pe bilete nu au fost respectate, câțiva spectatori s-au luat la ceartă în sala de cinema. Conflictul risca să continue, așa că filmul a fost oprit, odată cu apariția Poliției. Imaginile filmate în sala de cinema au devenit virale în mediul online.

Incidentul a fost filmat de un martor

Un martor a filmat momentul în care filmul ,,Romina, VTM'' a fost oprit, iar autoritățile au intervenit.

În altă sală de cinema, unde rula același film, două tinere au dansat provocator pe ritmurile de manele. Acestea au fost aplaudate de ceilalți spectatori, care fluierau și strigau că vor mai mult.

Citește și: Un român a ajuns cu mașina într-un canal în timp ce fugea de poliție. Bărbatul s-a urcat băut la volan

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„La data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi au fost sesizați despre faptul că în incinta unui centru comercial din comuna Blejoi a avut loc un conflict verbal între mai multe persoane.

Tinerilor le-au fost aplicate sancțiuni contravenționale

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului. După verificări au depistat persoanele implicate stabilindu-se că între un angajat al unei unități alimentare, în vârstă de 18 ani, și un client în vârstă de 33 de ani ar fi izbucnit un conflict verbal generat de o nemulțumire a clientului privind o comandă.

Citește și: Un tânăr a fost bătut cu bestialitate într-o casă de pariuri din Botoșani. Oamenii legii îi caută pe cei șase agresori

Atunci când au ajuns autoritățile, conflictul era aplanat.

În consecință, celor doi tineri le-au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale conform Legii nr.61/1991 în valoare totală de 2.000 de lei.”, au precizat reprezentanții IPJ Prahova.

Citește și: Doi români le-au făcut viața un calvar unor tineri din Italia. Au ajuns să se baricadeze în casă pentru a scăpa de ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si