După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Tristan Tate a fost surprins în compania Otiliei Bilionera, care în acea perioadă se despărțise de logodnicul turc.

Otilia Bilionera a vorbit despre Tristan Tate

Artista este sătulă de comentariile din mediul online și a vrut să clarifice situația în cazul milionarul ui britanic.

Citește și: Percheziții la apropiații fraților Tate

Cei doi s-au cunoscut în 2018 la o petrecere, petrecere la care se afla și iubitul Otiliei de la acea vreme, un afacerist turc.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„În 2018, am fost și am declarat că nu există nimic între mine și el. În 2018, l-am cunoscut pe Tristan la o petrecere, la care era și viitorul meu logodnic. Prietena mea cea mai bună era la momentul respectiv își dorea să fie reporter și Tristan era foarte cunoscut atunci pentru relația cu Bianca, care s-a și terminat și m-a rugat să ieșim toți trei, poate obține ea un interviu cu el”, a povestit Otilia Bilionera, potrivit spynews.

Artista susține că nu a avut o relație cu Tristan Tate

Otilia a mărturisit că a fost pe post de intermediar, pentru a-i face cunoștință prietenei sale cu milionarul, totul pentru realizarea unui interviu.

Citește și: „Când ești sub controlul meu, fac tot ce îmi doresc” Mesajele șocante trimise de Andrew Tate uneia dintre femeile care l-au acuzat de agresiune sexuală

„Și așa a și fost. Am ieșit la o cafea. Noi două și cu el. A venit și presa(...) Eu am declarat a doua zi că suntem doar prieteni și că am ieșit la o cafea, nu vorbeam de o relație. Asta a fost tot. Nu a fost nimic altceva între mine și Tristan. Nu este genul meu de bărbat, mai ales că eu peste o lună m-am logodit…”, a mai spus artista.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si