Incendiul cumplit petrecut în Rahova a întristat întreaga țară. Trei copii au murit intoxicați cu fum. Mama acestora a fost de mai multe ori audiată de polițiști, după ce s-a contrazis în declarații, iar acum au decis să o rețină pentru 24 de ore sub acuzația de ucidere din culpă. Inițial, femeia știa că merge la secție doar pentru o nouă serie de audieri.

Ce se va întâmpla cu mama copiilor morți

Mama celor trei copii morți a ajuns marți dimineață la sediul Serviciului Omoruri al Poliției Capitalei, însoțită de tatăl copiilor, după ce au fost chemați din nou la audieri. Până acum, femeia a fost audiată de mai multe ori, iar declarațiile pe care le-a dat s-au contrazis.

Citește și: FOTO- Incendiu la o casă din Turcoaia, cauzat de coșul de fum. Acoperișul s-a făcut scrum

Femeia a aflat, în timp ce era audiată, că urmează să fie reținută pentru 24 de ore sub acuzația de ucidere din culpă și distrugere din culpă. Aceasta așteaptă să afle dacă va fi sau nu arestată, după ce va merge în fața instanței în perioada imediat următoare. În cazul ei poate să fie impusă și o altă măsură, în afară de cea de arestare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Incendiu într-un bloc din Giurgiu: totul a pornit de la lumânările aprinse pentru un decedat

Mama minorilor se contrazice în declarațiile făcute. Prima dată a afirmat că i-a scos pe copii afară, însă pentru că era prea frig, a decis să îi bage înapoi în casă.

Ulterior, s-a aflat faptul că ea nu ar fi fost acasă atunci când a izbucnit incendiul.

Citește și: O mașină s-a făcut scrum pe Autostrada 1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre Capitală

Tragedia a avut loc pe 31 ianuarie, când băiatul cel mare s-a jucat cu o brichetă și a incendiat patul din camera în care dormeau. Ulterior, toți cei trei copii au murit din cauza fumului prea greu de suportat.

Citește și: A fost reținută mama celor trei copii care au murit arși de vii, în București. Femeia era plecată de acasă când a avut loc tragedia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si