Unul dintre locatari a suferit arsuri la faţă şi la mâini, fiind transportat de urgenţă la spital.

Cincisprezece locatari au fost evacuaţi în urma unui incendiu la Galați

Flăcările s-au extins într-un bloc cu patru etaje de pe o stradă din Galați, la un apartament situat la etajul trei. Pompierii au intervenit cu două autospeciale, o autoscară, o autospecială de descarcerare şi echipajul SMURD tip B de la Detasamentul de Pompieri Galaţi.

Un bărbat de 56 de ani a suferit arsuri la nivelul feţei şi al membrelor superioare. El a fost transportat de o ambulanţă SMURD la spital.

Citește și: VIDEO- Incendiu de proporții la școala din Braniște, județul Olt: elevii și profesorii au fost evacuați

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"A fost doar incendiu, pompierii au reuşit să stingă incendiul şi să scoată butelia înainte de a exploda", au transmis reprezentanţii ISU Galaţi.

Incendiu de proporții la școala din Braniște, județul Olt

Un incendiu a izbucnit astăzi la școala din comuna Sârbii Măgura, din satul Braniște. Cadrele didactice aflate în unitatea de învățământ și elevii au fost scoși afară în siguranță.

Citește și: Incendiu la un spital din Cluj

Un incendiu a inflamat acoperișul școlii din satul Braniște, județul Olt. În incinta școlii se aflau 34 de copii, 4 cadre didactice și alte două persoane.

Inceniu la școala din Braniște- Ce transmit autoritățile

ISU Olt transmite că: „Echipaje de la Stația Scornicești și Detașamentul Slatina, acționează în comuna Sârbii Măgura, sat Braniște, la un incendiu izbucnit la școala 

din localitate. Incendiul se manifestă la nivelul acoperișul, pe aproximativ 300 de metri pătrați. 34 de copii, patru cadre didactice și două persoane care fac parte din categoria personalului auxiliar s-au evacuat în momentul observării incendiului. La fața locului acționează trei autospeciale cu apă și spumă, o autoscară, o autospecială de primă intervenție și un echipaj SMURD.

Citește și: Plan roșu de intervenție, în urma izbucnirii unui incendiu la un spital din Cluj

De asemenea, în sprijinul pompierilor intervin și SVSU Sârbii Măgura și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță. Intervenția este în desfășurare. Revenim cu detalii pe parcurs”.   


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si