Doi indivizi au crezut că au dat lovitura vieții lor, duminică noaptea.
Bărbații au mers la furat de motorină chiar în parcarea amenajată pentru tiruri, aflată pe raza comunei Adunații Copăceni. Indivizii au așteptat să adoarmă șoferii autotrenurilor şi au trecut la treabă.

Citește și: Un tânăr a fost răpit și jefuit după ce a refuzat să-i dea bani unui individ aflat pe stradă

Înarmați cu canistre şi furtun, aceștia au început să scoată motorina din rezervorul tirurilor. Ce nu știau hoții era faptul că fuseseră surprinși de un grup de localnici aflați în patrulare prin comună. Oamenii au pus mâna pe telefon şi au sunat la 112.

Citește și: Un român a fost prins înarmat într-un autocar care venea din Italia. A încercat să scape de pistol chiar în fața polițiștilor

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În jurul orei 02.25, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Călugăreni au fost sesizați prin 112, de către un bărbat, din comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu, cu privire la faptul că, în noaptea de 20 februarie a surprins două persoane de sex masculin, în timp ce sustrăgeau motorină din rezervorul unui autotren.

Ce au transmis autoritățile

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, după ce ar fi fost surprinse de către apelant, cele două persoane ar fi abandonat, în parcarea din apropierea unei stații peco, din comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu, 9 canistre cu motorină.

În urma cercetărilor efectuate, cele două persoane au fost identificate, ca fiind doi bărbați, de 28 și 35 de ani, din comuna Letca Nouă, județul Giurgiu, respectiv orașul Bragadiru, județul Ilfov.

Cei doi bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat au fost reținuți, pentru 24 de ore, iar ieri, magistrații au decis arestarea lor pentru 30 de zile.

Citește și: Directoarea unui liceu din Buzău a fost prinsă la furat într-un magazin

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„În comuna Adunații-Copăceni, nu țin prostiile! Felicitări polițiștilor! Nu este pentru prima oară când se întâmplă astfel de incidente! Cel puțin 7-8 astfel de fapte de această natură au avut loc în ultimii ani, la noi în comună. Toți hoții au fost prinși, li s-au confiscat mașinile şi au fost arestați! În comună avem camere de supraveghere special amplasate pentru a-i descuraja pe astfel de indivizi care vin cu gânduri rele", a declarat primarul comunei Adunații Copăceni, Dan Rusu.

Citește și: Un copil din Cluj, de maxim 14 ani, a fost surprins la volanul unui autoturism, într-o parcare: „Părinții trași la răspundere”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si