Cei doi bărbați erau căutați de autoritățile irlandeze, dar au fost arestați de către polițiștii din Neamț, la Tupilaţi.

Alți doi membri din banda „Împăratului” au fost reținuți și condamnați pentru asasinarea „cuscrului” lui Adrian Minune

„Cei doi au fost condamnaţi de Tribunalul Bucureşti la o pedeapsă de 13 ani, în cazul bărbatului de 41 de ani şi de 9 ani, în cazul celui de 32 de ani, pentru săvârşirea, pe teritoriul Irlandei, a infracţiunii de omor.

Au fost depistaţi în localitatea Tupilaţi, fiind conduşi la Penitenciarul Bacău ”, a transmis, pe 22 februarie, Poliţia Neamţ.

Citește și: Ucigașul unui rapper premiat cu Grammy va sta 60 de ani după gratii

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Până în prezent, în acest dosar au fost judecați Ion Anton, liderul grupării, zis „Împăratul“, şi locotenentul său, Miluţ Ciucheş și alți nouă membri. Pedepsele din acest dosar au ajuns la 177 de ani de închisoare.

Ce au declarat autoritățile în cazul reținerii lui Ion Anton, liderul grupării, zis ”Împăratul”

„Prin rechizitoriul din 20.09.2022, procurorii (…) au dispus trimiterea în judecată a doi inculpaţi (unul în stare de arest preventiv (Ioan Anton – n.red)

şi unul arestat în lipsă, pentru constituire a unui grup infracţional organizat, omor calificat (o victimă), tentativă la omor calificat (două persoane vătămate), instigare la tâlhărie calificată (o victimă) şi şantaj”, se arata într-un comunicat DIICOT.

Citește și: Profesoară, înjunghiată mortal în timpul orei de un elev. VIDEO

Bărbatul ucis în 2014 este Virgil Bușă, tatăl lui Franco, fostul iubit al uneia dintre fiicele lui Adi Minune.

„S-a înregistrat un denunţ în care a fost descris modul în care a fost ucisă o persoană în Navan, Irlanda. Pe 10 aprilie 2014, la ordinul liderului, membrii grupării au acţionat pentru uciderea unui bărbat, care ar fi încercat să-şi impună autoritatea în zona de acţiune a grupării infracţionale”, anunţa DIICOT.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si