Potrivit jurnaliștilor de la  Torino Today, cererea depusă de italianul în vârstă de 41 de ani, în care acesta își exprima dorința de a ispăși pedeapsa restantă de șase luni în spatele gratiilor, sentință primită pentru o serie de furturi comise cu ani în urmă, inclusiv în provincia Bergamo acolo unde locuiește, are o explicație inedită.

Se pare că soția condamnatului i-ar fi dezvăluit acestuia că se întâlnește cu un alt bărbat.

De aici, pentru italianul în vârstă de 41 de ani, întreaga situație a devenit insuportabilă. Acesta pur și simplu nu poate accepta că partenera sa îl înșală.

Citește și: Alina este românca care a obținut medalia de aur la Campionatele Paralimpice din Italia. Atleta a obținut un nou record

După acceptarea cererii condamnatului, care mai are de ispășit șase luni din sentință, instanța judecătorească i-a trimis pe carabinieri la domiciliul unde acesta era arestat pentru a-l ridica.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Deținutul în vârstă de 41 de ani a fost transportat la penitenciarul din Ivrea (Torino), acolo de unde va fi eliberat, cu siguranță, în decursul acestei veri.

Singura incertitudine cu care acesta se va confrunta la momentul eliberării rămâne domiciliul la care se va stabili după executarea sentinței primite.

Un criminal italian fugar a fost capturat în România

Un tânăr de 30 de ani, suspectat că ar fi ucis prietenul din copilărie cu mai multe lovituri de cuțit, a fost prins în România.

Citește și: Incredibil! Un copil român, născut în Italia, nu are voie să plece în excursie cu clasa. Motivul impus de conducerea școlii

Polițiștii din Arad l-au depistat pe tânărul italian în urma unui control de rutină. Acesta s-ar fi aflat în mașina furată din garajul victimei. Bărbatul este acuzat de polițiștii italieni că ar fi atacat, în urmă cu două nopți, pe amicul lui aflat în propria locuință.

După ce l-a ucis, i-ar fi luat suma de 500 de euro și mașina cu care a plecat spre România. Suspectul a fost dus aseara in fata procurorilor Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara pentru confirmarea mandatului de arestare european ce a fost emis pe numele lui.

Citește și: Un fost polițist e căutat de polițiștii din Italia. Ionuț și-a amenințat fosta iubită și fiica în vârstă de 6 ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si