Părinții Angelei Celentano nu și-au pierdut speranța în cei 27 de ani de când își caută fetița dispărută

Citește și: VIDEO. 28 de eleve, duse la spital inconștiente, după ce s-au jucat în clasă cu "placa spiritelor"

Suferința lor ar putea fi acum ușurată, dacă noua pistă venită de la un preot aflat pe moarte ar fi adevărată.

Angela Celentano ar avea acum 30 de ani

O căutare pe o perioadă de trei decenii pentru fetița italiană dispărută a primit o nouă speranță, în urma informațiilor că ea ar fi ținută pe o insulă turcească după ce a fost răpită în copilărie.

Citește și: Misterul celor doi gemeni de 13 ani care au dispărut subit pe țărmul mării

Rapoarte de ultimă oră susțin că Angela Celentano, care a dispărut după un picnic de familie la Napoli în august 1996, trăiește pe insula Buyukada, în apropiere de Istanbul.

Citește și: O femeie l-a descoperit în casă pe soțul dispărut cu 8 luni în urmă!

Autoritățile din Italia au ordonat o nouă anchetă după ce o femeie, pe numele ei Vincenza Trentinella, a susținut că Angela trăiește cu un bărbat despre care ea crede că este tatăl ei.

Imagine reconstruită: așa ar arăta Angela Celentano după 27 de ani de la dispariție

Imagine reconstruită: așa ar arăta Angela Celentano după 27 de ani de la dispariție

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Jurnalista independentă Vincenza Trentinella a susținut că informația i-a fost dată de un preot pe moarte, care ar fi spus că i-a fost dezvăluită în timpul unei mărturisiri.

Citește și: Un asasin din El Salvador, condamnat la 1310 ani de închisoare. Câte crime a comis

Trentinella spune că a călătorit în Turcia și s-a întâlnit cu Angela, precum și cu presupusul ei răpitor, înainte de a anunța poliția italiană.

Operațiune-mamut a polițiștilor italieni și turci

Ziarul turcesc Milliyet ar fi relatat că poliția turcă și cea italiană cooperează pentru a găsi fata, care va împlini 30 de ani în acest an.

Potrivit lui Trentinella, preotul pe moarte i-a povestit despre un veterinar care locuia pe insulă, o destinație turistică populară, despre care a presupus că a răpit-o pe Angela.

Jurnalista independentă Vincenza Trentinella (stânga)

Femeia spune că a mers pe insulă și s-a întâlnit cu răpitorul și cu Angela însăși. Ea a spus că a dat toate informațiile poliției italiene la întoarcerea în țară.

Sursele italiene de presă susțin că forța comună de poliție a interogat o persoană numită „FD” în Buyukada, potrivit Daily Mail.

Persoana ar fi negat că s-a întâlnit vreodată cu Trentinella.

De asemenea, poliția a constatat că bărbatului îi lipsește cicatricea, așa cum era descris de femeia italiană.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cu toate acestea, un judecător italian a prelungit ancheta cu încă șase luni și a cerut investigarea acuzațiilor făcute de Trentinella.

Piste false în anii trecuți 

În urmă cu mai bine de 10 ani, părinții Angelei Celentano, fata dispărută în 1996 pe Monte Faito, au primit un email în care li se spunea că fetița lor s-ar afla în Mexic.

Ei și-au exprimat „un mare optimism” la acel moment, mai ales că poliția italiană anunțase: „Ancheta despre descoperirea Angelei nu este în niciun caz închisă”.

Pista deschisă după email-ul primit de la o fată care spunea că este Angela a fost examinată de anchetatori și s-a ajuns la concluzia că Celeste, fata din Mexic care le-a scris, nu avea nicio legătură cu cazul.

Pe lângă Mexic, o altă ipoteză apărută în ultimii ani a venit din Venezuela, însă un test ADN a infirmat și acea pistă. Rămâne de văzut cum se vor lămuri lucrurile cu "misterul din Turcia".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si