Andrei Velcu, zis Tzancă Uraganu, și-a surprins mama de ziua ei. Bărbatul a mers în vizită la femeia care i-a dăruit viață și i-a oferit un buchet de trandafiri roșii și albi. „La mulți ani tuturor mamelor și femeilor !!!!!!!❤️❤️🙏🏻”, a afirmat lăutarul.

Citește și: VIDEO |Tzancă Uraganu, mesaj după moartea regretatului jurnalist Bogdan Socol: „Dumnezeu nu are vină. Nu El l-a pus pe acest om în apă de minus nu știu câte grade!”

Internauții i-au apreciat gestul și l-au lăudat pe Uraganu. Dacă au curs comentariile pozitive, în cadrul postării, nici criticile nu au întârziat să apară. „La mulți ani și Lambadei că e mama copiilor tăi!”, a scris o fană în mediul online.

Uraganu și Marymar trăiesc o poveste frumoasă de iubire

Dacă a fost atent cu mama sa, Uraganu nu a neglijat-o deloc nici pe Marymar. Manelistul și-a răsfățat logodnica cu flori și cadouri atât de ziua Îndrăgostiților, cât și cu ocazia sosirii primăverii.

Citește și: Tzancă Uraganu și Marymar, planuri de nuntă: ”Noi nu stăm unul fără celălalt, suntem tot timpul împreună”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Tzancă Uraganu și Marymar vor deveni oficial părinți peste câteva luni. Alina Stoican este însărcinată și urmează să aducă pe lume o fetiță, asta după ce anul trecut a mai pierdut o sarcină alături de manelist.

Cei doi nu au dezvăluit încă ce nume au ales pentru fetiță, însă sunt nerăbdători să o strângă în brațe. Bruneta este însărcinată în patru luni.

„Sunt foarte bine, fetița mea este foarte cumințică, nu-mi dă nicio stare, deci așa sarcină ok! Crește, fără simptome prea multe.

Nu am avut niciun simptom, nici poftă de mâncare prea multă, chiar mănânc mai puțin decât înainte. Deocamdată nu am pofte, dar o să vină și astea, nu știu ce să zic. Sunt deja în luna a patra”, a spus Alina Marymar, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Citește și: Florin Salam nu se uită la numerele de pe Youtube. Ce îl interesează, de fapt, pe cântăreț: „Sacoșile, tată!”

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cei doi pun la cale o petrecere fastuoasă pentru a-și creștina micuța. „Fetița vine pe lume în iulie la sfârșit, început de august, cam așa. Nu ne-am gândit încă la un nume, e greu de ales pentru că ce vreau eu nu-i place lui, ce-i place lui nu-mi place mie și nu suntem așa de acord deocamdată. Vrem să aibă două nume, unul sfânt și unul pe care o s-o strigăm”, a mai spus Alina Marymar.

Citește și: Shaormeria lui Tzancă Uraganu a fost închisă! Motivul din spatele deciziei ANPC


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si