Tânărul a fost prins în timp ce vindea 18 comprimate ce conțineau substanțe cu efecte psihoactive

Un tânăr din Constanța a fost prins în flagrant în timp ce vindea droguri

Acesta a fost prins în flagrant, în Capitală, în timp ce încerca să vândă comprimatele cu substanțe psihoactive unui polițist sub acoperire.

Citește și: Un polițist, din Capitală, a fost arestat pentru luare de mită. Cum a fost surprins omul legii

Polițiștii au găsit asupra lui zece comprimate Extasy, un telefon mobil și 2.500 de lei. Polițiștii au efectuat percheziții și la domiciliul acestuia.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore

Ulterior anchetatorii au decis reținerea sa pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Patru persoane arestate pentru trafic de droguri. Cum ajungeau stupefiantele în penitenciare

"În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 9 martie a.c., procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T.

– Serviciul Teritorial Constanța a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului, sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și efectuarea, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Persoana a fost condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Citește și: Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, condamndat definitiv la 6 ani și 8 luni de închisoare

În cursul zilei de ieri, 10 martie, a fost prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunerea fiind admisă", potrivit IPJ Constanța.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si