Britanica Laura Moorcroft, de 36 de ani, care locuiește în Buckley, Țara Galilor, a găsit în curtea casei sale ceea ce pare a fi "gheara unei fiare preistorice".

Citește și: Când trebuie să te împărtășești înainte de Paște? Sfatul preoților!

Femeia a contactat experții de la grădina zoologică Chester și un veterinar local pentru câteva răspunsuri.

„Am crezut imediat că este de la un dinozaur. Eu și soțul meu tocmai ne întorsesem de la o plimbare și a observat-o pe iarbă. Ni se pare ceva preistoric – o gheară solzoasă asemănătoare șopârlei".

Ce cred internauții că este gheara

Laura Moorcroft a spus că ea și soțul ei s-au bucurat când au descoperit "rămășițele preistorice". 

"Suntem mari fani ai Jurassic Park, așa că ne-am gândit instantaneu că este de la un dinozaur, pentru că are solzi și arată ca o șopârlă", a scris ea.

Împărtășind fotografia online, Laura i-a făcut pe internbauți să își dea cu părerea și să-și expună presupunerile lor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- „Aș fi putut să mor fără să știu că șerpii pot face asta”. Reacția localnicilor după ce au văzut că un șarpe a sărit de pe acoperișul unei case

Unii spuneau că este de la o pasăre sălbatică sau de la o păsări de curte, dar alții bănuiau ceva reptilian precum un aligator, un crocodil sau o broască țestoasă.

Mai mult de o persoană a observat asemănarea cu un velociraptor, iar unii chiar au glumit că este recuzită din filmul Gremlins din 1984. 

Ce spun biologii că este "gheara de dinozaur"

Experții biologi veniți la fața locului au spus că gheara provine de la o pasăre, dar nici măcar ei nu s-au pus de acord despre ce specie e vorba.

„Unul a spus că e ca un fazan, iar celălalt un curcan, așa că nici acum nu suntem mai lămuriți”, a declarat Laura.

Ea a adăugat: „Avem camere CCTV, dar era un pic prea departe în grădină pentru a se vedea ceva, așa că rămâne un mister. Cel mai mult îmi place presupunerea noastră despre un velociraptor (un mic dinozaur)".

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Galeza s-a bucurat să vadă că și ceilalți oameni au avut presupuneri fantastice.

„Am văzut că cineva a crezut că este un Gremlin! Nu credeam că așa ceva va atrage atenția tuturor”, a spus ea despre răspunsurile online la fotografia ei.

Velociraptorii, o specie de dinozauri

Păsările, rude cu dinozaurii

Păsările moderne provin din teropode, o grupare care include răpitori precum Tyrannosaurus rex, potrivit Scientific American.

Arkhat Abzhanov, un biolog la Universitatea Harvard, a declarat: „Primele păsări au fost aproape identice cu embrionul târziu de la velociraptori”.

Spre deosebire de omologul lor din film, velociraptorii adevărați erau, de asemenea, cu pene și aproximativ de aceeași dimensiune ca curcanii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si