Imaginile cu soacra răutăcioasă apar într-o fotografie postată pe platforma Reddit, iar evenimentul pare să fi avut loc în SUA.

Citește și: Mireasă căutată de poliție după ce a tras focuri de armă la propria nuntă. De ce a dispărut fără urmă

Într-una dintre imagini mama mirelui stă lângă mireasă și rochiile lor arată aproape identic, cu mici diferențe în ceea ce privește culorile, potrivit Daily Mail .  

Citește și: O mireasă a aflat după nuntă că mai are câteva zile de trăit

Nu se știe cum a reacționat mireasa în privința alegerii vestimentare a mamei soțului, dar utilizatorii platformei online s-au supărat în numele ei pentru că soacra a ruinat ziua specială a norei sale.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Rochia de mireasă a soacrei, mărul discordiei

Mulți internauți au sugerat că femeia „căuta atenție”, iar o persoană a scris: „M-am uitat la a doua poză și se pare că este aproape aceeași rochie pe care o poartă mireasa. Deci da, complet nepotrivit”.

Altcineva a scris: „În a doua poză puteți vedea o parte din rochia mireselor. Soacra a ales această rochie pentru că semăna cu a miresei".

Citește și: VIDEO. Povestea tragică a familiei de români care a încercat să intre ilegal în SUA

Persoana care a pus postarea a adăugat: „Ceea mă enervează este că pozele au fost încărcate de soacră, avea o poză cu ea zâmbind pe aleea în care pășea alături de fiu și apoi o poză cu ea, fiu și noră. Și a făcut postarea ​​ca mamă a mirelui”.

Soacra avea și buchet de mireasă

Altcineva a comentat:  „S-a purtat de parcă nu ar fi avut nicio remuşcare că a purtat o rochie similară cu a miresei și ceea ce a făcut a fost potrivit. O sa încurajeze și alte soacre rele să poarte așa ceva la nunta nurorilor lor. Sunt curioasă dacă a pus-o cineva la ordine”.

Un alt utilizator a subliniat că soacra avea și un „buchet în loc de corsaj” în fotografiile de la nuntă.

„Are și un buchet în loc de un corsaj. Nu am mai văzut asta până acum, dar simt că se adaugă la aspectul de mireasă”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si