Patru șoferi din județul Neamț au fost depistați în trafic sub influența substanțelor psihoactive. Razia a fost organizată în cursul zilei de marți în municipiul Neamț.

Substanțele interzise consumate sunt Canabis și Benzodiazepine.

Șoferii depistați s-au ales cu dosar penal, iar permisul de conducere le-a fost reținut.

Citește și: Ce se întâmplă cu Ana Morodan după ce a fost prinsă la volan beată și drogată? Vedeta a postat un nou mesaj: „Până mă fac bine”

Ce au transmis autoritățile

Oamenii legii au desfășurat razii în județul Neamț pentru a-i prinde în flagrant pe șoferii care aleg să se aventureze la drum sub influența substanțelor interzise.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„La data de 17 aprilie polițiștii Serviciului Rutier Neamț au acționat pentru reducerea riscului rutier și depistarea conducătorilor auto care se află sub influența substanțelor psihoactive.

Citește și: Bilanțul șoferilor români care au rămas fără permis de conducere în Sâmbăta Mare. Câți șoferi au fost prinși de polițiști

Acțiunea s-a desfășurat pe 2 paliere orare, în intervalul orar 16:00- 18:00 în Târgu Neamț și în intervalul orar 19:00- 21:00 în municipiul Piatra Neamț.

Pe timpul desfășurării acțiunilor polițiștii au verificat 80 de vehicule, fiind efectuate 13 testări cu aparatul drugtest.

Citește și: Percheziții în Cluj la persoane bănuite de trafic de droguri

Deși, constant prezentam riscurile la care se expun conducătorii auto care nu respectă legislația rutieră și care decid să conducă un autoturism sub influența substanțelor psihoactive, rezultatele acestei acțiuni au dus la depistarea în flagrant a 4 conducători auto aflați sub influența substanțelor interzise.

Citește și: Bărbatul care a dus prăjituri cu canabis la o petrecere din Râmnicu Vâlcea a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare

Acțiunile polițiștilor pe acest sector de risc vor continua, dar ne dorim să ne bazăm și pe responsabilitatea conducătorilor auto”, potrivit IPJ Neamț.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si