Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, astăzi, 25 aprilie, temperaturile se mențin scăzute, iar ploile cuprind marea majoritate a țării. Meteorologul, Robert Marta a vorbit în exclusivitate pentru stirilekanald.ro despre temperaturile din următoarea perioadă, inclusiv de 1 mai.

Două zile cu ploi în marea majoritate a țării

”E așa puțin mai răcoare în următoarele 2 zile iar de vineri încolo se încălzește la loc.

Deci, practic aici undeva, miercuri, joi va fi mai rece decât ar trebui, cu maxime de la 10 la 18 grade. Probabil undeva la 3, 4, 5 grade sub cele normale pentru perioada aceasta iar ca și ploi, astăzi sunt mai multe. Mâine pe partea de est, tot așa câteva reprize de ploaie de vară chiar cu tunete și fulgere și deja de joi foarte, foarte puține pe aici prin sud, iar vineri, sâmbătă, duminică este insignifiantă, deci foarte puține ploi”, a precizat meteorologul.

Două zile cu ploi în marea majoritate a țării cu minime și maxime mai scăzute cu 2-3 grade celsius.

Două zile cu ploi în marea majoritate a țării cu minime și maxime mai scăzute cu 2-3 grade celsius.

[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Zile libere minivacanță 1 mai 2023. În ce zile nu merg elevii la școală?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”În principiu, astea 2 zile ar fi, miercuri și joi în care o să fie ceva mai rece, cum spuneam poate până la 5 grade sub temperaturile normale. Dacă la Iași ar fi trebuit să avem 17 grade, o să avem 12-13, în București în loc de 20 o să avem 15-16, deci așa stăm, un pic mai răcoare. Și diminețile, poate și ele vor fi un pic mai răcoroase, prin Transilvania, prin vest, cu 2-3 grade, poate pe la Cluj, pe la Brașov chiar 1-2 grade la orele dimineții.

Acolo, și minimele și maximele cu 2-3 grade mai scăzute decât în mod normal”, a spus Robert Manta.

Vreme caldă de 1 mai

Pentru minivacanța de 1 mai

Citește și: Mai este 1 mai muncitoresc? Cum sărbătoresc românii prima zi a lunii mai

, veștile sunt îmbucurătoare, deoarece vremea va fi caldă în toată țara, cu temperaturi în continuă creștere.

De 1 mai, temperaturile vor fi în creștere de la 16 la 22 de grade.

De 1 mai, temperaturile vor fi în creștere de la 16 la 22 de grade.

[Sursa foto: PixaBay]

Weekendul care vine și cu 1 mai, destul de bun, cu temperaturi normale, în creștere de la 16 la 22 de grade. Cel mai cald va fi pe partea de sud și de vest, deci Oltenia, Muntenia, Banat ne așteptăm să fie 21-22 de grade, poate chiar și spre 23 de grade aici pe Lunca Dunării pe 1 mai. Deci, per total vreme bună pe weekendul de 1 mai și astea 2 zile mai răcoroase așa, dar ploile după ziua de azi că au fost așa destul de multe și vor mai fi până diseară se duc ușor ușor și vor rămâne din ce în ce mai puține”, a mai adăugat meteorologul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si