Cele două fete refuză să lase circumstanțele lor unice să le facă viața un chin, astfel că ele continuă să lucreze, să se joace și chiar să se întâlnească cu băieți.

Citește și: Siamezele care se văd pentru prima dată

Surorile Lupita și Carmen Andrade au dezvăluit într-un interviu cu site-ul Today.com că una dintre ele îl iubește pe un băiat.

A doua trebuie să fie prezentă la toate întâlnirile romantice sau intime.

Citește și: O tânără de 20 de ani a fost ucisă de un bolovan aruncat de trei adolescenți

Perechea nu poate fi niciodată separată, deoarece fetele împărtășesc o multitudine de „structuri interne” – inclusiv același sistem de reproducere – ceea ce înseamnă că intervenția chirurgicală ar fi prea riscantă pentru ele.

Doar una dintre fete are iubit

În timp ce Lupita se identifică ca asexuată. Carmen are un iubit, potrivit sursei citate. Ea a dezvăluit că l-a cunoscut pe iubitul ei, Daniel, pe aplicația de întâlniri Hinge, în octombrie 2020.

Citește și: Cum se desfăşoară viaţa sexuală a siamezilor. Răspunsul la întrebarea pe care mulţi au ocolit-o

„Nu am încercat niciodată să ascund faptul că sunt o siameză, ceea ce însemna că am primit o mulțime de mesaje de la tipi cu fetișuri”, a spus ea, potrivit Today. 

Surorile siameze Lupita și Carmen Andrade

Surorile siameze Lupita și Carmen Andrade

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Lupita și Carmen Andrade siameze

Surorile siameze Lupita și Carmen Andrade

[Sursa foto: Instagram]

„Am știut de la început că Daniel este diferit de ceilalți, pentru că nu a insistat cu întrebări legate de starea mea. Am anxietate socială și am ajuns să anulez întâlnirile în ultimul momen”, a explicat Carmen.

Ea a dezvăluit că perechea a discutat despre faptul că relația lor trebuie să treacă la un moment dat la următorul nivel, dar o fac treptat.

Daniel și iubita sa

[Sursa foto: Instagram]

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carmen 😊 (@carmen_andrade2000)

„Suntem împreună de doi ani și jumătate și am discutat despre cum să facem logodna, dar noi vrem să trăim împreună mai întâi", a spus ea.

Citește și: Medicii fac noi declarații în cazul copilei de la Cluj. Aceasta se află în comă după ce s-a înecat cu un jeleu

"Daniel și sora mea se înțeleg foarte bine. Când Daniel rămâne peste noapte, eu adorm repede, iar el rămâne treaz vorbind cu ea”, a povestit tânăra.

Carmen a dezvăluit că se simte vinovată pentru că vrea să petreacă atât de mult timp cu iubitul ei, așa că cuplul face tot posibilul ca sora ei să se simtă inclusă. „Încercăm să facem tot felul de compromisuri”, a mai spus Carmen.

„De exemplu, [Lupita] va alege unde ieșim la cină sau ce activitate vom face”, mai spune fata. 

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Surorile siameze Lupita și Carmen Andrade

Surorile siameze Lupita și Carmen Andrade

[Sursa foto: Instagram]

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anthony Padilla (@anthonypadilla)

Daniel și Carmen

[Sursa foto: Instagram]

Cele două surori nu pot avea copii. Carmen a avut un răspuns destul de simplu când a fost vorba despre acest subiect.

„Atât mie, cât și Daniel iubim copiii, dar nu ne dorim să avem copiii noștri”. Ea a adăugat: „Eu și Lupita nu putem rămâne însărcinate, avem endometrioză și luăm și un blocant hormonal care ne împiedică să avem menstruație”.

O situație unică, dar Carmen, Daniel și Lupita o fac să funcționeze în felul lor.

Daniel și Carmen

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si