Sute de botoșăneni au avut parte de o noapte mai puţin obişnuită, asta după ce muzica de la un priveghi a răsuntat în întregul cartierul, potrivit Monitorul de Botoșani. Vila impunătoare de pe Strada Petru Rareş, a devenit loc de periplu pentru aproape întreaga comunitate romă, după decesul unui influent membru al comunității rome. 

Mai mulți maneliști au venit să cânte la priveghi

Mai multe nume sonore din lumea manelelor au venit să cânte la priveghi timp de două zile. Fiind o zonă rezidenţială cu case, în marginea oraşului, muzica s-a auzit în toiul nopţii până spre Primăverii şi Cimitirul Eternitatea. De asemenea, strada a devenit de multe ori impracticabilă traficului, din cauza numărului foarte mare de persoane venite la priveghi, dar şi al maşinilor parcate pe ambele sensuri de mers. Cei prezenţi au fost notificaţi să reducă mult volumul concertului ad-hoc pentru a-şi putea jeli în continuare decedatul, conform sursei citate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Citește și: Doi adolescenți de 15 ani au fost reținuți pentru tâlhărie, lovire și distrugere

Astfel de situaţii au mai avut loc în oraş, ultima de acest fel fiind pe strada Armoniei, la finalul lunii septembrie a anului trecut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si