Un camion încărcat cu peste 400 de ovine s-a răsturnat, luni seară, iar aproximativ 60 de animale au murit. Două echipaje de pompieri militari au intervenit la fața locului. Conducătorul camionului a scăpat nevătămat. 

Citește și: Un camion cu încărcătură inflamabilă a luat foc în mers. Circulația a fost oprită

"Se lucrează pentru asigurarea accesului şi extragerea ovinelor din toate compartimentele autocamionului", a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.

Șoferul de 36 de ani din județul Tulcea a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-a luat legătura cu un fermier din zonă, care a pus la dispoziţie o maşină pentru transportul animalelor rămase în viaţă şi a celor rănite.  

Citește și: Incident tragic în Prahova, după ce doi motocicliști s-au izbit de un tractor. Care este starea victimelor

Un camion cu încărcătură inflamabilă a luat foc în mers. Circulația a fost oprită

O autoutilitară încărcatp cu îngrășământ, substanță inflamabilă, a luat foc în mers, pe DN 79 Oradea- Arad, în apropierea localităţii Salonta, judeţul Bihor. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 79 Oradea- Arad, în apropierea localităţii Salonta, judeţul Bihor, o autoutilitară încărcată cu substanțe inflamabile a luat foc în mers.

Șoferul a reușit să iasă la timp. Circulația a fost închisă pe ambele sensuri.

Citește și:  Incendiu la un utilaj pentru intreținerea drumurilor

Incendiu la un utilaj pentru intreținerea drumurilor

Un incendiu a izbucnit, în această dimineață, la un utilaj pentru întreținerea drumurilor. Pompierii au intervenit la fața locului. În jurul orei 09.55, echipajele Secției de Pompieri Beiuș au fost alertate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un utilaj pentru întreținerea drumurilor, aflat în mers, pe DJ 767 C, între localitățile Luncasprie și Răcaș.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citește și:   Intervenție a pompierilor, după ce un autoturism a luat foc pe stradă

În momentul în care șoferul a sesizat   producerea incendiului, a încercat să acționeze asupra focarelor cu un stingător, însă arderea s-a dezvoltat rapid, astfel că, la sosirea echipajelor de pompieri, flăcările se manifestau violent la nivelul întregului utilaj.

Incendiul, stins de pompieri în mai puțin de 10 minute, a afectat materialele combustibile din componența utilajului. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că evenimentul a fost generat, cel mai probabil, de un scurtcircuit.

Citește și:   VIDEO- Incendiu de proporții în Satu Mare. Pompierii s-au luptat mai bine de 3 ore să lichideze flăcările

Acesta primește îngrijiri medicale din partea paramedicilor SMURD. La fața locului acționează echipajele de la Punctul de Lucru Florești.
Bărbatul a fost transportat la spital, iar pompierii au lichidat incendiul.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și:    Pericol de incendiu, după ce o autoutilitară s-a răsturnat pe DJ 298

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si