Judecătorul din districtul Tulsa, SUA, i-a ordonat tinerei profesoare Carol Maureen Geiger Russell să execute o pedeapsă cu suspendare de 15 ani, după ce ea a pledat vinovată pentru mai multe capete de acuzare.

Citește și: Fosta alcoolică a ajuns trainer de fitness după o schimbare neașteptată. Cum a renunțat la băutură

Femeia a scăpat ușor deși a recunoscut că a comis faptele de care era acuzată: molestarea unui minor, propunere indecentă pentru un copil și expunere lascivă față de un minor.

Citește și: Regina blogurilor pentru mame s-a sinucis la 47 de ani. Cum a fost găsită scriitoarea

Potrivit site-ului Law&Crime, pe lângă închisoarea cu suspendare, Carol Russell a fost obligat să se înregistreze ca infractor sexual și să plătească 2.250 de dolari în amenzi și alte costuri.

Citește și: "Ofițera obraznică" riscă să ajungă după gratii. Ce a făcut polițista cu cont interzis minorilor

De asemenea, femeii și i s-a ordonat să nu mai aibă contact cu victima pe viitor.

Cum a fost descoperită aventura dintre femeie și elevul de 14 ani

Ancheta asupra lui Carol Russell a început când mama victimei a găsit în telefonul său mobil mesaje cu conținut sexual explicit.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Mesajele erau schimbate între profesoara de 32 de ani și elev pe contul de Twitter al băiatului, potrivit unui raport al postului afiliat al CBS din Tulsa.

Mama – care nici măcar nu știa că fiul ei avea un cont de Twitter – a făcut capturi de ecran ale mesajelor și apoi a contactat Departamentul de Poliție din Tulsa pentru a raporta ceea ce a găsit.

Citește și: Nu vei ghici ce vârstă are această femeie. Dieta secretă a Marthei Steward: sport și alimentație organică

Într-un interviu cu anchetatorii, băiatul ar fi spus poliției că motivul pentru care și-a creat contul de Twitter a fost acela că părinții lui îi verificau în mod regulat telefonul mobil.

Carol Russell le-a spus inițial polițiștilor că nu are nicio relație cu victima, dar se pare că ea a revenit la scurt timp pentru a oferi o declarație revizuită.

Relație sexuală în biserică

În cea de-a doua declarație, Russell a mărturisit că a efectuat anumite acte sexuale cu victima. Totuși, ea a spus că victima a fost cea care a adus în discuție prima o relație sexuală și ea l-a respins, dar ulterior a forțat-o să aibă acte sexuale împreună, a relatat postul TV.

Dovezile și mărturia victimei au dezmințit afirmațiile lui Russell. Minorul a spus poliției că Russell a fost cea care a sărit asupra lui și l-a făcut să o atingă într-o manieră sexuală.

Potrivit dosarului din instanță, Carol Russell și copilul au avut un act sexual  în timp ce se aflau în biserica în care ea făcea voluntariat.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Ea a declarat că a fost forțată, dar mesajele pe care le-am descoperit contestă destul de mult acest lucru”, a declarat lt. Darin Ehrenrich de la Unitatea Specială pentru Victime a Poliției din Tulsa, în martie.

„Este greu să contesti ceea ce ai spus atunci când apare scris chiar în fața ta”, a completat el.

Mesajele dintre cei doi au arătat-o pe Russell vorbindu-i în mod explicit victimei despre a întreține sex cu el în termeni cât se poate de expliciți.

Autoritățile au subliniat că, în timp ce majoritatea oamenilor consideră că prădătorii sunt în primul rând bărbații adulți, un astfel de comportament nu este legat de gen.

„Acesta este unul dintre acele cazuri. Nu vom trata niciun caz diferit în funcție de sexul suspectului sau al victimei în niciunul dintre aceste cazuri”, a precizat ofițerul de poliție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si