Polițiștii au deschis un dosar penal în cazul pacientului internat pe secția de Psihiatrie a Spitalului Județean din Botoșani, după ce a fost găsit mort. Bărbatul care era internat de săptămâna trecută a ajuns în unitate după consumul masiv de alcool.  

Citește și: Drama unei moldevence din Italia! Femeia nu va mai putea face copii vreodată după ce un medic i-a înlăturat din greșeală ambele ovare

Cadrele medicale au văzut că el respira cu dificultate și au cerut un consult neurologic, iar starea bărbatului s-a deteriorat. O ambulanță a ajuns la fața locului, dar nu a mai putut face nimic.  

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și fac acum cercetări. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: „Pacientul M”: Bărbatul căruia i-a trecut un glonț prin creier, a supraviețuit și a descoperit o față stranie a lumii. „M se uita la ceas în orice direcție pentru a afla ora”

Drama unei moldevence din Italia! Femeia nu va mai putea face copii vreodată după ce un medic i-a înlăturat din greșeală ambele ovare

Durere fără margini pentru o moldoveancă din Italia! Un medic de la spitalul din Venezia, regiunea Veneto, este anchetat pentru vătămare corporală din imprudență după ce a înlăturat, din greșeală, ambele ovare

în loc de unul, lăsând-o pe femeie fără posibilitatea de mai a avea vreodată copii. 

Carabinierii  au deschis ancheta în urma unei operații care a fost efectuată în mod total greșit. Victima acestei nenorociri este o  moldoveancă în vârstă de 36 de ani.

Întreaga tragedie a avut loc la scurt timp după ce femeia a făcut o vizită la Spitalul Civil din Venezia, acolo unde a descoperit că are o tumoare în regiunea hipogastrică,   notează jurnaliștii de la Il Gazzettino.

Citește și:  Noi detalii în cazul morții cutremurătoare a Anicăi! Pescarul care i-a găsit trupul româncei: „După mine, nu a murit înecată”

Totul a fost confirmat în urma unei tomografii computerizate, motiv pentru care pacienta a apelat la departamentul de Obstetrică și Ginecologie al Spitalului din Veneția. Moldoveanca a fost programată pentru o operație de îndepărtare a chistului și, eventual, a ovarului și a trompei din partea stângă.

Citeste si:  Arsurile la stomac- de ce apar si cum scapi de ele

Din nefericire, în timpul operației care a avut loc pe data de 29 noiembrie 2022, pacientei i-a fost îndepărtat și ovarul drept, care era perfect sănătos, acest lucru afectând capacitatea femeii de a concepe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si