Betty Salam a vorbit fără perdea despre starea de sănătate a tatălui său. Tânăra a confirmat că Florin Salam se află în spital.

În ultima vreme, fanii manelistului au fost îngrijorați cu privire la zvonurile care au apărut în mediul online. După ce a fost dat afară de la o nuntă din Craiova și acuzat de nuntași că nu și-a respectat contractul, manelistul a lipsit și de la cununia civilă a fiului său.

Citește și: Noi momente dificile pentru Florin Salam. Manelistul a fost atacat pe stradă, chiar în fața soției

„Tatăl meu este epuizat”

Fiica lui Florin Salam a vorbit despre starea de sănătate a tatălui ei, fiind contactată de jurnaliștii spynews.ro.

Cântăreața a confirmat pentru sursa citată că manelistul este, într-adevăr, internat în spital. Tânăra a spus că tatăl ei nu se confruntă cu probleme grave, ci doar că ar avea nevoie de odihnă.

„Tatăl meu este epuizat. Este internat în spital și face tratament pentru a își reveni, să poată respecta evenimentele pe care le are și să bucure lumea, așa cum a făcut mereu. Are nevoie să se odihnească, vrea să și slăbească pentru a-i fi mai ușor.

După toate acestea, Florin Salam, tatăl meu vrea să revină în forță, așa cum îl știe lumea”, a declarat Betty Salam pentru sursa menționată anterior.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: O soție de milionar din Dubai se plânge că îî cumpără soțul prea multe lucruri. "Este rău să fii căsătorită cu un om bogat"

Florin Salam a fost atacat pe stradă, chiar în fața soției

După ce i s-a reproșat faptul că prestațiile sale de la evenimente nu mai sunt ca altă dată, Florin Salam a trecut printr-o nouă situație delicată. Acesta a fost abordat pe stradă de mai mulți agresori, martoră la scenă fiind chiar soția sa.

Totul s-ar fi petrecut în centrul Capitalei, acolo unde  Florin Salam  lua parte la un eveniment, alături de soția sa, moment în care a fost abordat de două persoane.

Surse din anturajul manelistului au dezvăluit pentru sursa citată anterior, faptul că Florin Salam nu s-ar fi prezentat la mai multe evenimente pentru care deja încasase o parte din bani.

Florin Salam ar fi dat banii înapoi acolo unde ar fi fost vorba de cunoscute clanuri de interlopi, însă în cazul celor considerați ca nefiind periculoși, manelistul nu s-ar grăbi cu returnarea sumelor încasate.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Andreea Tonciu are probleme cu fiica ei, Rebeca: „Eu mă învinovățesc pe mine!”/ Ce s-a schimbat în relația celor două?

Manelistul a fost abordat de doi bărbați  care ar fi strigat că-și vor banii înapoi, iar Florin Salam nu a reacționat violent, ci le-a promis că banii vor fi returnați în cel mai scurt timp.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si