În urma unui apel la 112, pompierii vrânceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu ce a izbucnit la complexul Zaga Zaga.

Un complex turistic din Vrancea a fost cuprins de flăcări

Pompierii au intervenit cu o autospecială din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență și cu o autospecială de la Stația de Pompieri Panciu.

Citește și: Intervenție contracronometru a pompierilor din Vâlcea. O persoană a fost găsită carboniză în urma unui incendiu

”Incendiul se manifestă pe o suprafață de 5.000 de metri pătrați de vegetație uscată, iar flăcările au cuprins și niște baloți de paie ornamentali.”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

Citește și: Un TIR care transporta materiale plastice a luat foc la Arad

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Rezervația Zaga Zaga era vizitată de mai mulți turiști în momentul în care incendiul a izbucnit, însă nu au fost înregistrate victime.

Intervenție contracronometru a pompierilor din Vâlcea. O persoană a fost găsită carboniză în urma unui incendiu

Un incendiu puternic a izbucnit la o locuință din satul Aninoasa, comuna Glăvile, județul Vâlcea. O persoană s-ar fi aflat în casă în momentul producerii incendiului.

Citește și: Incendiu într-un bloc din Buzău. O femeie a murit carbonizată

La fața locului s-au deplasat forțe din cadrul Gărzii de Intervenție Drăgăşani cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă şi o ambulanţă SMURD.

O persoană ar fi rămas blocată în casa cuprinsă de flăcări

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta în interiorul locuinței, la o cameră de locuit.

Pompierii au început imediat căutările persoanei surprinse de incendiu și, din nefericire, au identificat o victimă, de sex masculin, carbonizată.

Citește și: Incendiu într-un apartament din Constanța: zeci de persoane au fost evacuate

Incendiul a fost localizat şi lichidat, la scurt timp de la sosirea echipajelor de intervenţie la locul evenimentului, în limitele găsite.

Au ars cca 30 de mp din suprafața locuinței, elemente de mobilier și materiale textile.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului nu a fost încă stabilită.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si