David Popovici, super campionul României la nataţie, a luat Bacalaureatul iar de acum se poate bucura de vacanţă. David Popovici a susţinut examenul de BAC în cadrul unei sesiuni speciale, dedicate sportivilor olimpici, conform Observator.

Din 163 de candidați, 80% au luat notă de trecere

Potrivit  AntenaSport,  David Popovici a obţinut o medie mai mare de 7.00. Popovici a susţinut examenul maturităţii la liceul "Nicolae Iorga" din Vălenii de Munte. 

"A fost în regulă. Prefer să nu stau foarte mult de vorbă pentru că mai am și mâine de susținut și poimâine. Mulțumesc că ați venit, a fost în regulă, chiar va fi ok",  a fost reacţia lui David Popovici după ce a susţinut prima probă a BAC-ului, examenul la istorie, proba obligatorie a profilului.

Citește și: David Popovici a donat medalia de aur de la Mondiale pentru copiii români bolnavi de cancer

 Popovici a susţinut examenul maturităţii la liceul "Nicolae Iorga" din Vălenii de Munte.

Popovici a susţinut examenul maturităţii la liceul "Nicolae Iorga" din Vălenii de Munte.

[Sursa foto: David Popovici - Facebook]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Ministerul Educaţiei anunţă, vineri, rezultatele sesiunii speciale a examenului de Bacalaureat, susţinută de sportivii din loturile olimpice şi de cei care susţin examenul de admitere la academii militare din Statele Unite ale Americii. Din cei 163 de candidaţi înscrişi, 131 au promovat examenul, rata de reuşită depăşind 80%. Un singur candidat a luat media 10.00.

Citește și: Alertă la magazinul lui Lionel Messi! Sportivul a primit un mesaj de amenințare

”Conform situaţiei centralizate la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, din totalul celor 163 de candidaţi care au susţinut sesiunea specială a examenului naţional de bacalaureat din acest an, 131 de elevi au promovat (rată de reuşită: 80,37%)”,  anunţă, vineri, Ministerul Educaţiei, potrivit news.ro. Potrivit sursei citate, pe tranşe de medii se înregistrează următoarea situaţie: 47 de medii între 9 şi 9.99, 35 de medii între 8 şi 8.99, 26 de medii între 7 şi 7.99, respectiv 22 între 6 şi 6.99.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si