Un bătrân de 73 de ani din Abrud, județul Alba, a căzut victima unui bărbat din Mureș, care l-a înșelat folosind o metodă clasică: vânzarea de oale la suprapreț, potrivit Antena 3 CNN.

Este vorba despre clasicul vânzător de tacâmuri și oale, care caută clienți în mod special, oameni în vârstă, le spune un preț, iar apoi îi determină să plătească mai mult. 

Bătrânul a anunțat imediat poliția

Bătrânul și-a dat seama că a fost victima unei înșelăciuni și a anunțat poliția.

Citește și: Patru tineri reţinuţi după ce ar fi vândut droguri şi substanţe psihoactive în licee

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un bătrân de 73 de ani din Abrud, județul Alba, a căzut victima unui bărbat din Mureș, care l-a înșelat folosind o metodă clasică: vânzarea de oale la suprapreț.

Un bătrân de 73 de ani din Abrud, județul Alba, a căzut victima unui bărbat din Mureș, care l-a înșelat folosind o metodă clasică: vânzarea de oale la suprapreț.

[Sursa foto: PixaBay]

Potrivit IPJ Alba, la data de 31 mai 2023, poliţiştii de investigaţii criminale din Abrud au identificat un bărbat de 40 de ani, din Crăciunești, județul Mureș, ca persoană bănuită de săvârșirea unei fapte de înșelăciune a cărei victimă a fost un vârstnic de 73 de ani, din Abrud.

Se pare că, la data de 19 mai 2023, bărbatul i-ar fi oferit vârstnicului un set de tacâmuri, unul de cuțite și un set de oale, contra sumei de 600 de lei.

Ulterior, când victima a vrut să achite banii, i-ar fi spus că prețul este, de fapt, 3.000 de euro, determinându-l să scoată bani de la bancomat.

În final, vârstnicul a plătit 2.400 de lei, iar ulterior și-a dat seama că a fost înșelat și a sesizat poliția. În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, întregul prejudiciu a fost recuperat și restituit păgubitului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si